Ei treffejä ystävänpäivänä? Lue nämä kamalat treffikokemukset – ja saatat olla vain tyytyväinen!

Pariterapeutti kertoo nettideittailun ongelman:"Nimittäisin jopa epidemiaksi" 1:46
KATSO MYÖS: Pariterapeutti kertoo nettideittailun ongelman: "Nimittäisin jopa epidemiaksi"

Eikö sinulla ole treffejä ystävänpäivänä? Nämä treffikokemukset saavat sinut pitämään sitä hyvänä asiana!

Moni unelmoi täydellisistä treffeistä, jotka päätyvät ihanaan suudelmaan ja lupauksiin seuraavista deiteistä. Todellisuus on usein kuitenkin jotain aivan muuta.

Toisinaan treffeistä muodostuu painajainen ja painajaisesta viraalihitti. Jos sinä et päässyt treffeille ystävänpäivänä, ei hätää! Nämä tarinat luettuasi ajattelet ehkä, että se onkin ihan hyvä juttu.

Surullisenkuuluisa kakkaepisodi

Huonoista treffeistä ei yksinkertaisesti voi puhua ilman viraaliksi levinnyttä kakkaepisodia. Vuonna 2017 Liam-nimisen miehen tarina levisi ympäri maailmaa, kun mies perusti joukkorahoitussivuston ikkunalle, joka hänen täytyi treffiepisodin vuoksi vaihtaa.

Tinderissä deittikumppaninsa tavannut Liam kävi tuoreen tuttavuuden kanssa elokuvissa, jonka jälkeen pari palasi Liamin asunnolle. Omituinen tapahtumasarja alkoi, kun nainen kävi miehen luona vessassa, mutta pönttö ei vetänytkään. Nainen ei suinkaan jättänyt asiaa sikseen – hän poimi ulosteen pöntöstä ja heitti sen ikkunasta. Tämän jälkeen hän tunnusti tekonsa deitilleen ja tilanne vain eskaloitui pahemmaksi...

Treffit menivät hyvin, kunnes...

Tammyn treffien ensimmäiset 45 minuuttia sujuivat hyvin. Tapaamista jännittänyt Tammy ehti jo ihastella, miten hienosti ilta sujuukaan. Sitten deittikumppani Jordan  päätti kommentoida Tammyn hampaita

"Vau, hyvä juttu, ettei hampaisiisi ole takertunut mitään, koska hampaasi ovat niin ulkonevat, vau", mies nauroi sitten ja imitoi sitä, miltä Tammy hänen mielestään näytti.

Tammy kertoi HuffPostin artikkelissaan, että ihmiselle, jolla on pitkä historia dysmorfisen ruumiinkuvan häiriön kanssa, vitsailu oli musertavaa.

Salatut elämät -sarjastakin tuttu Tero Tiittanen kertoi Tinder-kokemuksistaan. Millaiset olivat vaikeimmat treffit? Juttu jatkuu videon alla.

Tero Tiittanen kertoo Tinder-kokemuksistaan – tällainen olivat Penkinlämmittäjät-tähden vaikeimmat treffit 1:53
Tinder-kirjan kirjoittanut entinen Salkkarit-tähti Tero Tiittanen myöntää salakuuntelevansa ihmisten treffejä – paljastaa mikä on kaikista kiusallisinta kuultavaa.

Mies osti kaksi leivosta... ja söi kummatkin itse

Kirjailija Alisha Rain treffikertomus jakoi mielipiteet netissä vuonna 2020. Alisha kertoi Twitterissä olleensa treffeillä miehen kanssa, kun treffikumppanin toiminta hämmensi häntä. 

Mies nimittäin tilasi kaksi kakkutikkaria, mutta sen sijaan, että hän olisi ojentanut toisen deittikumppanilleen, hän söikin ne molemmat itse. Twitter-kansan mielestä miehen teko oli töykeä, vaikka puolustelijoitakin löytyi.

Pakoauton kuljettaja

Massachuttelainen nainen joutui puolestaan yllättäen pakoauton kuljettajaksi ensitreffeillään Yhdysvalloissa. Nainen tapasi pankkiryöstäjämiehen treffisovelluksen kautta.

Treffit alkoivat, kun nainen haki miehen tämän vanhempien kotoa. He ajoivat kohti North Attleboron kaupunkia, kun mies pyysi naista kääntymään pankin pihalle.

Mies meni sisään pankkiin ja nainen jäi odottamaan autoon. Muutaman minuutin kuluttua mies ryntäsi ulos pankista hikisenä ja naamioituneena aurinkolaseihin ja hattuun. Kädessään hänellä oli tuhat dollaria käteistä.

– V**tu aja, nainen kertoo miehen sanoneen.

Nainen kertoi poliisille menneensä paniikkiin ja siksi tehneensä, mitä mies käski.

Lue myös nämä:

Miten lapset neuvoisivat deittailijoita? Katso video:


Lue myös:

    Uusimmat