Mainos

Puetko lapsesi trendikkäisiin vaatteisiin? Nämä kuvat irvailevat sinulle juuri sopivasti

Tiffany julkaisee vitsikkäitä otoksia lapsista, jotka on puettu viimeisimmän muodin mukaan.

Ymmärrätkö sinä muotivaatteiden hankkimista pikkulapselle? Ymmärsit tai et, näistä kuvista nautit taatusti! 

Tiffany Beveridge julkaisee sosiaalisissa medioissa otoksia lapsista, jotka on puettu muodin mukaan. Kuvien oheen Beveridge kirjoittaa kuvan lapsista mielikuvituksellisia tekstejä, joissa todella tyylikäs, syvällinen ja hipster-tyylinen Quinoa-tyttö seikkailee yhtä trendikkäiden ystäviensä kanssa.

"Kun Quinoalle ei pelkästään annettu lasten ruokalistaa, vaan myös muovikuppi, jossa oli taittuva pilli, hän lähti välittömästi ravintolasta, koska hän ei vain pystynyt." Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Melko usein Quinoa näkee samaa painajaista, jossa hän saapuu kouluun ilman Manolo Blahnik-kenkiä". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"70-luku-teemaisille leikkideiteilleen Quinoa kutsui ystävänsä Jeroboamin ja Meridianin pohdiskelemaan harhakuvitelmien särkymistä". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Beveridge kertoo saaneensa idean vaatekuvien keräilyyn, kun hän turhautui kauniisiin kuviin tyttölasten vaatteista. Beveridgella on kaksi poikaa, joihin kuvien asusteet eivät päteneet. Niinpä Beveridge päätti alkaa tallentaa kauniita asuja kuvitteelliselle tyttärelleen.

Pian hänen huumorintajunsa kuitenkin alkoi tehdä tepposia huipputrendikkäälle tytölle: kuvien kuvauksista tuli hupsuja ja yli-intellektuelleja. Parodiasivu keräsi pian tuhansia seuraajia.

Tytön nimi, Quinoa, tarkoittaa suomeksi kvinoaa. Sekin on nyt trendikästä.

– Muistan ajatelleeni, miten huvittavaa on, että viljasta voi tulla trendikäs. Siis niin trendikäs, että joku kohta antaa lapselleen nimeksi Quinoa. Ja sitten tajusin, että tuo joku olisin minä, Beveridge kertoi hillarymantonlodge.comille jo vuonna 2013.

Tytöstä julkaistiin jopa kirja, ja esimerkiksi 22words-sivusto jakoi kuvia edelleen, vaikka Beveridge on julkaissut Quinoasta otoksen Instagramissa viimeksi vuonna 2016. Pinterestissä Quinoaa seuraa yli sata tuhatta henkilöä.

"Kun niin sanottua 'vahingossa tapahtunutta kaksosuutta' oli sattunut parin päivän ajan, Quinoalle kävi selväksi, että hänen rakas au pairinsa Fontanelle itse asiassa varasti hänen älyllistä omaisuuttaan". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Niinä harvoina hetkinä, kun Quinoa ei saa virallista kutsua leikkideiteille, hän muistaa sen olevan vain koodi (sanoille) 'tee yllättävä sisääntulo'". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Joskus helmikuun toinen päivä on Quinoalle rankka, koska hän on jo saavuttanut kaikki uudelle vuodelle asettamansa tavoitteet". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.