Mainos

Maailman suosituimman Instagram-vauvan äitiä syytetään rahastamisesta – äiti tyrmää syytökset: "Kaikki voittavat"

Vauvamalli Harlenilla on Instagramissa enemmän seuraajia kuin Victoria ja David Beckhamin pojalla. Äiti ei halua kertoa, paljonko Harlen tienaa kuvillaan.

Harlen Bodhi White on 15 kuukautta vanha. Pieni mies on kuitenkin suositumpi kuin monet supertähdet: Harlen on ”Instagramin seuratuin vauva”, jolla on enemmän seuraajia kuin Victoria ja David Beckhamin pojalla tai Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttärellä. Harlenin äitiä arvostellaankin nyt pojan käyttämisestä kuvissa, kertoo Daily Mail. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

This Morning -ohjelmassa vieraillutta Chelsea-äitiä syytetään siitä, että hän rahastaa Harlenin kuuluisuudella ja haalii pojan avulla ilmaisia vaatteita ja lomia.

Aiemmin Chelsea kuvasi Harlow-tytärtään Instagramiin, mutta pojan suosio yllätti hänet täysin. Harlen saa tuotelahjoja, kuten vaatteita, leluja ja jopa rattaita, ympäri maailmaa. Pieni mies on myös käynyt "työlomilla" esimerkiksi Dubaissa ja Bahamalla.

Chelsea-äidin mielestä Harlenin tilanne ei eroa lapsista, jotka tekevät mallintöitä.  

– Maailmassa on tuhansia äitejä, jotka laittavat vauvansa tekemään mallintöitä tai ottamaan osaa kilpailuihin. Tästä voitaisiin sanoa ”se on hyväksikäyttöä”. Missä menee raja? Brändit tarvitsevat vauvoja, joita kuvataan heidän tuotteissaan, Chelsea sanoi This Morning -ohjelmassa.

– Päätän, mitä haluan hänen pitävän yllään, otan kuvia ja lataan ne Instagramiin. Laitan linkin yrityksen sivuille ja he saavat lisää seuraajia. Kaikki voittavat, äiti kuvailee.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Chelsean mukaan Harlen myös nauttii huomiosta ja on luonteeltaan rento ja rauhallinen. Äidin mielestä Instagram-mallina olo on myös parempi idea kuin perinteiset mallikuvaukset.

– Vauvamallit tienaavat noin 70 puntaa tunnissa, eikä se ole sen arvoista, koska matkakuluja ei korvata. Instagramissa voin tehdä tätä omalla ajallani ja kontrolloida, mitä julkaisen.

Sitä, paljonko Harlen tienaa, Chelsea ei halua kertoa.

– Tämä kaikki tuottaa rahaa, mutten tahdo puhua luvuista, koska se näyttäisi siltä, että käytän lastani hyväksi bisneksessä. Kyse ei ole siitä. Ottaisin kuvia hänestä myös ilmaiseksi.


***

3:29

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.