Prinssiveljekset tapaavat toista kertaa pahan riitautumisen jälkeen – herttuatar Catherinen kerrotaan toimivan rauhantekijänä

2:44
Katso videolta prinssi Harryn kohahduttavat lausunnot kuninkaallisten elämästä.

Prinssi William ja prinssi Harry tapaavat ensi viikolla.

Huonoissa väleissä olevat prinssiveljekset William ja Harrytapaavat jälleen, kun heidän edesmenneen äitinsä, prinsessa Dianan 60-vuotispäivän kunniaksi pidetään muistotilaisuus 1. heinäkuuta. 

Patsaan julkistuksen lisäksi yleinen huomio tulee mitä todennäköisimmin kiinnittymään veljesten väliseen kommunikointiin. Harryn ja Williamin tiedetään olleen huonoissa väleissä siitä lähtien, kun Harry muutti perheineen Yhdysvaltoihin. Välit huononivat entisestään, kun Harry ja Meghan antoivat kuningasperhettä kritisoivan kohuhaastattelun mediamoguli Oprahille

Sisäpiiristä kerrotaan, että herttuatar Catherine olisikin ottanut tehtäväkseen sovitella riitautuneiden veljesten välejä. 

– Herttuatar näkee tilaisuuden mahdollisuutena sopuun, ja haluaa tukea aviomiestään, sisäpiirilähteestä kerrotaan.

– Epäilemättä Cambridgesin herttuaparin ja Harryn välillä on jännitteitä, mutta he kaikki tunnistavat, että huolimatta ilmeisistä erimielisyyksistä heidän välillään, he haluavat päivän keskittyvän vain Walesin prinsessan perintöön, lähde kommentoi the Mirrorille.

Kyseessä on toinen kerta, kun veljekset kohtaavat riitautumisensa jälkeen. Edellisen kerran prinssiveljekset kohtasivat huhtikuussa, kun heidän isoisänsä prinssi Philip haudattiin. 

Harryn puoliso herttuatar Meghan ei tiedettävästi tule paikalle. Syyksi on ilmoitettu Meghanin toipuvan vielä pariskunnan toisen lapsen, Lilibet Dianan synnytyksestä.

Lähde: Mirror

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja