Prinssi Harryn kiire kotiin kääntyi veljenlasten harmiksi – Williamin pienokaiset eivät saaneet vieläkään tavata setäänsä

2:33
Tällainen oli prinssi Philipin elämä kuningatar Elisabetin rinnalla.

Prinssi Harry ei tavannut Iso-Britannian matkallaan veljensä Williamin lapsia.

Prinssi Harry piipahti kotimaassaan Iso-Britanniassa huhtikuussa osallistuakseen isoisänsä prinssi Philipin hautajaisiin. Prinssi Philip menehtyi 9. huhtikuuta 99-vuotiaana ja hänet haudattiin 17. huhtikuuta. 

Harry vetäytyi kuninkaallisesta elämästään ja velvollisuuksistaan vuoden 2020 keväällä ja muutti vaimonsa herttuatar Meghanin sekä parin esikoisen Archien kanssa Yhdysvaltoihin. Tämän jälkeen Harry ei ole vieraillut kotimaassaan, ennen Philipin hautajaisia. Hautajaisten yhteydessä Harry tapasi useita sukulaisiaan pitkästä aikaa, kuten isoäitinsä kuningatar Elisabetin, isänsä prinssi Charlesin sekä veljensä prinssi Williamin ja liudan muita hautajaisiin osallistuneita kuninkaallisia sukulaisia.

Pian hautajaisten jälkeen Harry hyppäsi lentokoneeseen ja suuntasi takaisin kotimaahansa Yhdysvaltoihin, ja näin ollen hän ei tavannut matkallaan ollenkaan veljensä Williamin lapsia prinssi Georgea, 7, prinsessa Charlottea, 5, ja prinssi Louisia, 3, kertoo Us Weekly. Williamin ja herttuatar Catherinen lapsikatras ei osallistunut prinssi Philipin hautajaisiin. Lapset eivät ole tavanneet Harrya kasvotusten yli vuoteen. 

– Harrylla ei ollut mahdollisuutta nähdä heitä Iso-Britanniassa ollessaan. Philipin hautajaispäivää sekä kuningattaren yksityistä tapaamista lukuun ottamatta hän oli eristyksissä Frogmoressa, kuninkaallisia läheinen lähde kertoo. 

Harryn vaimo Meghan ei matkustanut Iso-Britanniaan Philipin hautajaisiin, sillä hän odottaa pariskunnan toista lasta. Laskettu aika on kesällä, joten Meghanin lääkäri ei suositellut lähteiden mukaan tälle pitkää matkaa raskauden loppuvaiheilla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja