Prinssi Harry teki koskettavan tunnustuksen tulevasta isyydestään ja prinsessa Dianasta: "Toivon, että hän katselee kyynelsilmin"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa 1:09
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittivat ensimmäisen virallisen kiertueensa

Prinssi Harry kertoi vuonna 2016 äitinsä prinsessa Dianan perinnön seuraavan häntä kaikkialla. 

Prinsessa Dianan traagisesta poismenosta on yli kaksikymmentä vuotta, mutta hänen poikansa prinssi William ja prinssi Harry ovat varmistaneet hänen perintönsä jatkumisen tekemällään hyväntekeväisyystyöllä sekä omien lastensa kautta.

Prinssi William ja hänen puolisonsa herttuatar Catherine kunnioittivat Dianan muistoa nimeämällä tyttärensä prinsessa Charlotten isoäitinsä mukaan, sillä pikkuprinsessan nimi on kokonaisuudessaan Charlotte Elizabeth Diana. 

Kuninkaalliset fanit ovat arvelleet, että kun prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen syntyy, saattaa hän saada nimekseen Diana, mikäli pienokainen on tyttö. Äitinsä nimen antaminen ei kuitenkaan olisi välttämättä ainut tapa, jolla Harry haluaisi kunnioittaa äitiään, joka menehtyi prinssin ollessa vain 12-vuotias. 

Vuonna 2016 Harry kertoi koskettavassa haastattelussa, että Diana vaikuttaa edelleen kaikkeen mitä hän tekee, kuten myös hänen tulevaan isyyteensä. Harryn mukaan hän aikoo tehdä kaikkensa, jottei hänen äitiään koskaan unohdeta. 

– Toivon, että hän katselee alaspäin kyynelsilmin ollessaan äärettömän ylpeä kaikesta siitä mitä olemme saavuttaneet. Olen varma, että hän toivoo minun saavan lapsia, jotta hän voi olla taas isoäiti. Toivon, jälleen kerran, että kaikki mitä teemme yksityisesti sekä virallisesti tekee hänet ylpeäksi, Harry kertoi tunteikkaassa haastattelussa vuonna 2016. 

Torstaina 11. huhtikuuta Harry ja Meghan ilmoittivat, etteivät he aio ilmoittaa esikoisensa syntymästä kuin vasta viikon tapahtuman jälkeen. Pariskunta haluaa juhlia pikkukuninkaallisen syntymää yksityisesti perheenä enne tiedon julkistamista. 

Lähde: Aol.

Lue myös:

    Uusimmat