Prinssi Harry saapui Iso-Britanniaan ilman perhettään – kuninkaallisasiantuntijalta karu paljastus riidoissa olevien veljesten edellisestä kohtaamisesta

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Prinssi Harryn puoliso, herttuatar Meghan jäi pariskunnan lasten kanssa Yhdysvaltoihin.

Kaliforniassa tätä nykyä asuva prinssi Harry saapui perjantaina entiseen kotimaahansa Iso-Britanniaan.

36-vuotias Harry tuli vierailulle erityisestä syystä, hänen edesmennyt äitinsä prinsessa Diana täyttäisi 1. heinäkuuta 60 vuotta.

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan jäi kotiin heidän kahden lapsensa, kaksivuotiaan Archie Harrisonin, sekä kesäkuun alussa syntyneen tyttären Lilibet Dianan kanssa.

Prinssi vieraili kotimaassaan viimeksi huhtikuussa, kun hänen isoisänsä prinssi Philip haudattiin.

Harryn ja hänen veljensä, prinssi Williamin välillä on ollut säröä, jota ei saatu korjattua huhtikuussa. Daily mailin artikkelissa kerrotaan, ettei viime tapaamisen tulos ollut positiivinen.

Veljekset olivat käyneet lyhyen keskustelun St. Georgen kappelissa, mutta kuninkaallisasiantuntijan mukaan heidän välilleen oli puhjennut riita, kun kamerat sammuivat.

– Siellä he olivat kiinni toistensa kurkussa kiihkeämmin kuin koskaan, perheen ystävä on kertonut kuninkaallisasiantuntija Robert Laceylle.

– Viha heidän välillään on kasvanut erittäin syvälle. Liian monta tylyä ja haavoittuvaa sanaa on sanottu toiselle.

Kuninkaallisasiantuntijan mukaan veljesten väliselle riidalle ei näy loppua lähitulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat