Prinsessa Madeleine täytti 39 vuotta – hovin julkaisemassa onnittelukuvassa hämmentävä yksityiskohta

4:40
Kahdeksan vuotta satumaisista häistä! Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill saivat toisensa 8. kesäkuuta 2013

Ruotsin hovi julkaisi 39-vuotiaalle prinsessa Madeleinelle syntymäpäiväonnittelut. Kuvavalinta herätti kuitenkin hämmennystä.

Ruotsin prinsessa Madeleine täytti 10. kesäkuuta 39 vuotta. Ruotsin hovi julkaisin virallisella Instagram-tilillään onnittelut kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian kuopukselle ja julkaisi hänestä potretin.

Yhdysvalloissa perheineen asuva Madeleine poseeraa kuvassa kasvot peruslukemilla ja on sonnustautunut siniseen kauluspaitaan. 

Nuorempana kaunottaren ja bileprinsessankin maineessa ollut Madeleine näyttää upealta, mutta ruotsalaislehti Svensk Damtidning kiinnitti huomiota erikoiseen yksityiskohtaan: Valokuva ei ole kuninkaallisille tyypillinen syntymäpäivää varten otettu potretti, vaan se on otettu jo viime vuoden puolella.

Lehden mukaan kuva on otettu viime joulukuussa, kun prinsessa Madeleine hoiti tärkeän kuninkaallisen velvollisuuden ja jakoi Childhood-palkinnon, jonka saa Ruotsissa vuosittain henkilö, joka tekee päivittäin töitä suojellakseen lapsia väkivallalta ja seksuaaliselta hyväksikäytöltä. 

Se, että kuva on otettu tuossa yhteydessä, on Svensk Damtidningin mukaan pääteltävissä siitä, että asu ja kuvan tausta ovat täsmälleen samat kuin tuolloin otetussa kuvassa.

Ruotsalaiset olisivat varmasti mielellään nähneet tuoreemman kuvan prinsessasta, joka ei ole päässyt käymään kotimaassaan koronapandemian vuoksi pitkään aikaan. Madeleine asuu puolisonsa Chris O’Neillin ja kolmen lapsensa Leonoren, 7, Nicolaksen, 5, ja Adriennen, 3, kanssa Floridassa.

Madeleinella on oma Instagram-tili, mutta hän julkaisee siellä kuvia ainoastaan harvakseltaan. Viime vuoden tapaan prinsessa itse ei poseerannut 6. kesäkuuta otetussa kuvassa, jonka hän julkaisi Ruotsin kansallispäivän kunniaksi. Kyseisessä otoksessa Ruotsin lippuja heiluttavat ainoastaan lapset.

Kesällä Ruotsiin?

Madeleinen uutisoitiin viime kesänä olevan surun murtama, kun hän ei päässyt lainkaan Ruotsiin. Tämän kerrotaan harmittaneen prinsessaa ennen kaikkea siksi, etteivät hänen lapsensa päässeet näin ollen tapaamaan serkkujaan. Etenkin Leonoren ja prinsessa Estellen on aiemmin kerrottu olleen hyvin läheisiä keskenään.

Ruotsin hovin tiedottaja Margareta Thorgren sanoi kansallispäivän kynnyksellä Expressen-lehdelle, että Madeleinen perheineen on tarkoitus tulla tänä kesänä Ruotsiin, vaikka heitä ei nähty Skansenilla kansallispäivän juhlallisuuksissa.

– Toiveissa on, että prinsessa ja koko perhe pääsee kesällä Ruotsiin. Ajankohdasta minulla ei ole tietoa. Kaikki on ollut vaikeaa rajoitusten takia, mutta suunnitelma on se, että koko perhe aikoo olla Ruotsissa pidemmän aikaa kesällä, Thorgren sanoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja