Princen kokki paljastaa: Tähti kärsi vaikeista vatsakivuista – laihtui paljon viimeisinä kuukausinaan

Kolmen vuoden ajan Princen henkilökohtaisena kokkina toiminut Ray Roberts kertoo huomanneensa merkittäviä muutoksia tähden ruokavaliossa tämän viimeisten kuukausien aikana.

Pop-ikoni Prince menehtyi yllättäen huhtikuun 21. päivänä kotonaan Minneapolisissa.

Princen henkilökohtaisena kokkina toiminut Ray Roberts on kertonut Associated Pressille, että Prince oli valitellut hänelle huonoa oloa jo pidemmän aikaa. Prince oli sanonut, että hänen vatsansa on herkkä ja kurkku arka.

–  Luulen, että hän kamppaili kipeänä olemisen kanssa paljon. Hän ei ollut oma itsensä viimeisen kuukauden, parin aikana, Roberts kertoo.

Robertsin mukaan Prince söi ja joi aiempaa vähemmän. Hän oli pyytänyt Robertsia valmistamaan ruokia, joita on helppo niellä ja jotka sulavat vatsassa hyvin.

Roberts toteaa myös, että Prince näytti laihtuneen huomattavasti viimeisten kuukausiensa aikana.

Roberts ja tämän vaimo kokkasivat Princelle tämän kotona Paisley Parkissa päivittäin, lukuun ottamatta sunnuntaita. Viime aikoina hän kokkasi lähinnä keittoja ja smoothieita. 

Prince-fanit tanssivat suruunsa. 1:15

Vaikka Roberts olikin huomannut muutoksia Princen ruokavaliossa, kuolema tuli hänellekin suurena yllätyksenä.

– Toivoisin, että hän olisi yhä täällä.

Princen kuolinsyy on vielä toistaiseksi epäselvä, mutta spekulaatiot ovat käyneet kuumana siitä asti, kun tähti löydettiin tajuttomana Paisley Parkin hissistä.

Princen asunnosta löydettiin vahvoja kipulääkkeitä ja myös hänen terveytensä on huhuttu heikentyneen. Prince oli kuollessaan 57-vuotias. 

Lue myös:

    Uusimmat