Prince kulutti enemmän kuin tienasi – rahahuolet piinasivat supertähteä

TMZ-sivuston mukaan Prince ei ollut parhaimmillaan taloudenhoidossa. 

Viihdesivusto TMZ:n lähteiden mukaan viime viikon torstaina menehtynyt Prince kärsi viimeisinä vuosinaan rahaongelmista.

Rahahuolien syynä oli esimerkiksi se, että Prince kieltäytyi toistuvasti myymästä linsenssejä hänen musiikkinsa käyttöön. Lisenssien avulla hän olisi todennäköisesti saanut tasaisen tulovirran siitä, että hänen musiikkiaan käytetään esimerkiksi tv-sarjoissa, elokuvissa ja mainoksissa.

Prince kuitenkin kieltäytyi lähes kaikista yhteistyöehdotuksista.

Prince teki elantonsa livekeikoilla, mutta niistäkään hän ei tienannut yhtä ruhtinaallisesti kuin olisi voinut.

Prince veti kyllä isojakin areenoita ääriään myöten täyteen, mutta miehen konsertit järjestettiin usein hetken mielijohteesta, ilman sen kummempaa markkinointia. Tämän vuoksi monet keikat jättivät Princen tappiolliseksi.

Prince-fanit tanssivat suruunsa. 1:15

Suurin ongelma oli kuitenkin se, että Prince käytti enemmän rahaa kuin tienasi. Vaikka Princellä oli vaikeuksia taloutensa ylläpidon kanssa, rahan käytössä ei koskaan ollut ongelmia. Tämän vuoksi Princen omaisuuden arvioidaan olevan vain noin 150 miljoonan dollarin suuruinen.

Prince ei ollut tehnyt testamenttia ennen kuolemaansa, joten vielä toistaiseksi on epäselvää, kuka tulee perimään hänen omaisuutensa. Todennäköisiä perijöitä ovat hänen sisaruksensa, joita on yhteensä kahdeksan.

Prince löydettiin torstaina 21.4. tajuttomana hissistä hänen kotoaan Paisley Parkista, Yhdysvaltain Minneapolisista. Hänet todettiin pian kuolleeksi. Hänet tuhkattiin lauantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat