Poliisilta uutta tietoa Pöytyän henkirikoksesta: Taposta epäilty aviomies ilmoitti itse vaimonsa katoamisesta – perheenäidin ruumis löytyi myöhemmin maastosta

0:25
Katso video ja kuvat etsinnöistä: Näin poliisi etsi kadonnutta Siniä alkuviikosta Pöytyällä

Henkirikoksen uhriksi Pöytyällä joutuneen perheenäiti Sini Ruohosen aviomies ilmoitti itse poliisille vaimonsa kadonneen. Muutama päivä myöhemmin aviomies otettiin kiinni ja nyt hänet on vangittu vaimonsa taposta epäiltynä.

Poliisi tiedotti ensin 25-vuotiaan perheenäidin Sini Ruohosen kadonneen kotoaan Pöytyällä. Katoaminen tapahtui perjantaina 11. syyskuuta ja poliisi pyysi naisesta havaintoja 15. syyskuuta.

Torstaina 17. syyskuuta Ruohosen aviomies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. Viime sunnuntaina 20. syyskuuta naisen ruumis löydettiin.

Poliisi kertoo nyt tiedotteessaan, että Ruohosen ruumis löytyi maastosta, eri paikasta kuin missä henkirikos on tapahtunut.

Poliisin epäilykset heräsivät nopeasti

Katoamisesta poliisille ilmoitti uhrin aviomies. Poliisin epäilykset rikoksen mahdollisuudesta heräsivät hyvin nopeasti ilmoituksen teon jälkeen.

Tapauksesta on liikkunut Pöytyällä paljon huhuja ja epätietoisuutta, joten poliisi päätti nyt lyhyesti tiedottaa asiasta.

Ruohosen aviomiestä on jo kuulusteltu, mutta poliisi pysyy täysin vaiti kuulustelujen sisällöstä.

– Epäilty on ollut kuulusteluissa yhteistyökykyinen ja vastannut hänelle esitettyihin kysymyksiin, poliisi kertoo tiedotteessa.

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi on kuullut jonkin verran myös Ruohosen ja epäillyn omaisia ja lähipiiriä. Henkirikoksen tekotapaa poliisi ei suostuu kommentoimaan mitenkään.

Poliisi tiedottaa asiasta lisää aikaisintaan ensi viikon aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja