Perheenäiti Sini Ruohosen aviomies vangittiin – epäillään tappaneen vaimonsa

0:25
Katso video ja kuvat etsinnöistä: Näin poliisi etsi kadonnutta Siniä alkuviikosta Pöytyällä

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vangittunut 1991 syntyneen miehen epäiltynä pöytyäläisen Sini Ruohosen, 25, taposta. MTV Uutisten tietojen mukaan uhri ja epäilty ovat aviopari.

Epäilty on syntynyt vuonna 1991. Ainakaan Varsinais-Suomen käräjoikeudessa epäillyn nimissä ei ole aiempia rikostapauksia, mutta hänen taustaltaan löytyy lukuisia velkomus- ja perintäasioita viime vuosien ajalta. 

Miestä esitettiin vangittavaksi todennäköisin syin taposta epäiltyinä. Vangitsemisistunto pidettiin tänään kello 13 Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Tutkinnanjohtaja Juhani Malmbergin mukaan esitutkinta on vielä alkuvaiheessa, eikä poliisi toistaiseksi tiedota siitä enempää. Tutkinnanjohtaja ei kommentoi esimerkiksi teon mahdollista motiivia, tekotapaa ja epäillyn suhdetta uhriinsa.

Sama koti

MTV Uutisten tietojen mukaan uhri ja epäilty ovat aviopari. Ruohosella ja epäillyllä on sama kotiosoite Pöytyällä omakotitalossa. Sosiaalisen median perusteella pariskunta on avioitunut loppukesästä 2016.

– Meidän pitää suorittaa useita kuulusteluja epäillylle ja muille henkilöille. Tässä vaiheessa rikosnimikkeenä on tappo. Tämä on ollut suuri järkytys omaisille, tutkinnanjohtaja Malmberg toteaa.

Poliisi tiedotti 25-vuotiaan Ruohosen kadonneen perjantaina 11. syyskuuta. Epäilty mies otettiin kiinni torstaina 17. syyskuuta.

Eilen virkavalta tiedotti, että Ruohonen on löydetty kuolleena. Hän on myöntänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman.

Poliisin mukaan tappo on tehty 11. tai 12. syyskuuta Pöytyällä. Syyttennoston määräpäivä on joulukuun alussa.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja