Näin poliisi etsi viikko sitten kadonnutta, 25-vuotiasta Siniä – operaatio päättyi surulliseen löytöön, kiinniotettu myöntänyt poliisille surman

0:25
Katso video, kuvat etsinnöistä: Näin poliisi etsi kadonnutta Siniä alkuviikosta.

Viime perjantaina 11.9. kadonnut Sini Ruohonen löydettiin surmattuna. Poliisi ei ole vielä kertonut tarkemmin, miten nuoren naisen elämä päättyi.

Lounais-Suomen poliisi kertoi tänään suru-uutisen. Aiemmin kadonneeksi ilmoitetun Sini Ruohosen katoamista on alettu tutkia henkirikoksena ja naisen ruumis on löydetty.

– Rikoksesta epäilty on otettu kiinni torstaina 17.9.2020 poliisin omien tutkimusten perusteella. Epäilty on kuulustelussa kertonut surmanneensa Ruohosen ja hän on selventänyt tapahtumien kulkua. Sini Ruohonen on löydetty kuolleena, poliisi kertoi tiedotteessaan aiemmin sunnuntaina.

Poliisin eristysnauhat etsintäalueella

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä tappona, mutta rikosnimike voi tutkinnan aikana muuttua. Epäiltyä tappajaa esitetään vangittavaksi Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa.

Naisen surmaan johtaneet olosuhteet ovat vielä hämärän peitossa, sillä poliisi ei ole halunnut ottaa kantaa surmatyön tekotapaan, tapon tunnustaneen henkilön henkilöllisyyteen tai muihin tapauksen tutkinnassa ilmi tulleisiin seikkoihin.

Poliisi suoritti maanantaina Ruohosen etsintöjä Pöytyällä. Voit katsoa kuvia etsintäoperaatiosta yllä olevalta videota.

Vielä alkuviikosta etsintäalueella ei ollut poliisin eristysnauhoja. Tänään otetuista kuvista selviää, että etsintäalueelle on sittemmin laitettu poliisin eristysnauhat.

Kuvat: Simo Päivärinta

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja