Poliisi saanut Töölönlahdella naisia takapuolelle läpsivistä nuorista kaksi rikosilmoitusta – toimi näin, jos joudut tai olet joutunut uhriksi

1:02
MTV Uutiset Live: Poliisi on saanut kaksi rikosilmoitusta Helsingin Töölönlahdella naisia läpsineistä sähköpotkulautailijoista

Poliisi on saanut tähän mennessä kaksi rikosilmoitusta Helsingin Töölönlahdella tavatusta kaksikosta, joka on läpsinyt naisia lujaa takapuolelle ajaessaan näiden ohitse sähköpotkulaudalla.

Läpsijöiden henkilöllisyydestä ei toistaiseksi ole tietoa, mutta ilmoitusten perusteella kyseessä ovat nuoret pojat.

– Jalkakäytävällä viiletti ohi sähköpotkulauta, jonka päällä oli kaksi poikaa. Toinen löi myös mun edessä kävellyttä naista pyllylle, MTV Uutisten toimittaja Valpuri Haapala kuvaili aiemmin tapausta, jossa itsekin joutui lyönnin kohteeksi.

Poliisi tutkii tapausta seksuaalisena ahdisteluna. Rikoskomisario Jutta Antikainen kannustaa kaikkia uhriksi joutuneita ilmoittamaan rikoksesta poliisille, jotta viranomainen saisi teoista tiedot ja pystyisi niitä myös selvittämään.

Juuri tapahtuvan rikoksen aikana tai välittömästi sen jälkeen poliisi kehottaa soittamaan hätänumeroon 112, jotta lähin poliisipartio voisi tulla paikalle selvittämään asiaa.

– Hyvin valitettavaa käytöstä, Antikainen toteaa MTV Uutisille.

– Poliisi pyrkii selvittämään, keitä nämä henkilöt ovat.

9:43
MTV Uutiset Live käsitteli sitä, miksi seksuaalisesta häirinnästä yhä vaietaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja