Polar julkisti kaikkien aikojen tarkimman sykevyönsä

Polar on tuonut myyntiin tähän asti tarkimman sykesensorinsa H10:n. Se käyttää yhtiön viimeisintä mittausalgoritmia, minkä lisäksi vyöhön on lisätty häiriöitä ehkäiseviä elektrodeja. Käyttömukavuutta on lisätty luisumista estävillä silikonipisteillä. Myös solkimekanismi on uudistettu, minkä kerrotaan nopeuttavan vyön kiinnitystä.

H10:ssä on sisäinen muisti, joka mahdollistaa sykedatan tallentamisen silloin, kun käytössä on Polar Beat -harjoitussovellus. Harjoituksen tallennus aloitetaan Beatin kautta, mutta harjoituksen aikana puhelinta ei tarvita mukana, vaan harjoitus siirretään jälkikäteen Polar Beat -sovellukseen. Polarin mukaan ominaisuudesta on hyötyä etenkin palloilulajeissa ja uinnissa, jossa rannelaitetta ei haluta pitää mukana. H10:n muistiin mahtuu yksi harjoitus, jonka kesto voi olla useita tunteja.

Sykesensorin paristossa riittää virtaa noin 400 harjoitustuntiin. H10 on yhteensopiva kaikkien bluetooth-yhteyttä tukevien Polar-mittareiden ja rannekkeiden kanssa. Sensorin voi päivittää langattomasti.

Polar H10 on saatavilla Polarin verkkokaupasta 89 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja