Mainos

Polar julkisti kaikkien aikojen tarkimman sykevyönsä

Polar on tuonut myyntiin tähän asti tarkimman sykesensorinsa H10:n. Se käyttää yhtiön viimeisintä mittausalgoritmia, minkä lisäksi vyöhön on lisätty häiriöitä ehkäiseviä elektrodeja. Käyttömukavuutta on lisätty luisumista estävillä silikonipisteillä. Myös solkimekanismi on uudistettu, minkä kerrotaan nopeuttavan vyön kiinnitystä.

H10:ssä on sisäinen muisti, joka mahdollistaa sykedatan tallentamisen silloin, kun käytössä on Polar Beat -harjoitussovellus. Harjoituksen tallennus aloitetaan Beatin kautta, mutta harjoituksen aikana puhelinta ei tarvita mukana, vaan harjoitus siirretään jälkikäteen Polar Beat -sovellukseen. Polarin mukaan ominaisuudesta on hyötyä etenkin palloilulajeissa ja uinnissa, jossa rannelaitetta ei haluta pitää mukana. H10:n muistiin mahtuu yksi harjoitus, jonka kesto voi olla useita tunteja.

Sykesensorin paristossa riittää virtaa noin 400 harjoitustuntiin. H10 on yhteensopiva kaikkien bluetooth-yhteyttä tukevien Polar-mittareiden ja rannekkeiden kanssa. Sensorin voi päivittää langattomasti.

Polar H10 on saatavilla Polarin verkkokaupasta 89 euron hintaan.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja