Pippa Laukka poseeraa upean satumaisessa tyylissä: "Kuin joku olisi heittänyt taikapölyä"

2:09
Pippa Laukka reagoi Myyrän dramaattiseen pudotukseen tunteikkaasti

Pippa Laukka ihastuttaa häätyylillään sosiaalisessa mediassa.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka hehkuu sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan kuvasarjassa onnea ja upeutta. Laukka julkaisi Instagramissa liudan onnellisia otoksia häistä, joissa hän oli ollut vieraana. 

Kaikki kuvat näet klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevasta nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuin joku olisi eilen heittänyt taikapölyä elämäämme, Laukka hehkuttaa. 

Yllään Laukalla oli näyttävä sininen mekko, jonka Laukka kertoo olleen alunperin kirpputorilta dyykattu vintagemekko. Mekon oli Laukan mukaan laittanut uuteen uskoon Salla Kaunisto, joka oli alunperin bongannut vaatteen kierrätyksestä. 

Lisäksi päivityksessään Laukka hehkuttaa muitakin kädentaitajia, joiden ansiosta hänen upea häälookinsa syntyi. 

– Arvostan suuresti yrittäjiä, jotka ovat käsityöammattilaisia. Etenkin näin koronan aikana moni yrittäjä on kovilla. Tuetaan heitä käyttämällä kädentaitajien palveluita ja tehdään samalla kestävää kehitystä tukevia valintoja

Pippa ja hänen aviomiehensä Markku Laukka kertoivat hiljattain Anna-lehden haastattelussa, kuinka he kohtasivat yökerhossa vuonna 2001 ja ihastuneensa toisiinsa välittömästi.

– Tanssilattialla silmäni osuivat vaaleaan neitokaiseen. Hakeuduimme toistemme luokse ja ryhdyimme juttelemaan. Siitä hetkestä alkoi yhteinen elämämme, Markku kertoo lehdessä.

Pippa puolestaan kuvailee Annassa alkaneensa uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä samana iltana ja kertoo, kuinka Markku vei häneltä jalat alta.

– Jäin kiinni hänen silmiinsä. Totta kai huomasin hänen olevan myös pitkä ja komea, salskea nuori mies. Mutta jokin hänessä veti puoleensa – tuntui kuin olisin tullut kotiin. Ihan kuin sydämeni olisi kävellyt toisen luokse, Pippa kuvailee.

Vuonna 2013 avioituneella pariskunnalla on vuosina 2004 ja 2007 syntyneet tyttäret. Perheeseen kuuluu myös Pipan esikoistytär.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja