Kamera ikuisti Pippa Laukan täydelliseen aikaan – kuin kävelisi veden päällä: "Olen oppinut uuden tempun"

1:38
Pippa Laukka joutui syytösten keskelle Myyrä-ohjelmassa.

Pippa Laukka julkaisi someseuraajilleen kesäisiä kuvia.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka nauttii monien suomalaisten tavoin tällä hetkellä kesälomasta. Laukka julkaisi Instagramin tarinat-osiossa hempeitä kuvia miehestään Markusta, jonka kanssa hän on ollut yhdessä jo yli 20 vuotta.

Laukka julkaisi myös itsestään kesäisiä kuvia.

– Hei katsokaa: vasta viisi lomapäivää takana ja olen oppinut uuden tempun: kävelemään veden päällä. Lomaa on kolme viikkoa jäljellä, mitähän muuta tässä vielä ehtii sisäistää. Oli ihan mahtava Helsinki mereltä käsin päivä- eilen. Kiitos veneretkestä Marcolle. Täydellisen kaunis Helsinki, näistä jää hienoja muistoja talven lumille, Laukka kirjoittaa kuviensa yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe kuvia, voit katsoa ne tästä.

Pippa ja Markku Laukka kertoivat Anna-lehden haastattelussa, kuinka he kohtasivat yökerhossa vuonna 2001 ja ihastuneensa toisiinsa välittömästi.

– Tanssilattialla silmäni osuivat vaaleaan neitokaiseen. Hakeuduimme toistemme luokse ja ryhdyimme juttelemaan. Siitä hetkestä alkoi yhteinen elämämme, Markku kertoo lehdessä.

Pippa puolestaan kuvailee Annassa alkaneensa uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä samana iltana ja kertoo, kuinka Markku vei häneltä jalat alta.

– Jäin kiinni hänen silmiinsä. Totta kai huomasin hänen olevan myös pitkä ja komea, salskea nuori mies. Mutta jokin hänessä veti puoleensa – tuntui kuin olisin tullut kotiin. Ihan kuin sydämeni olisi kävellyt toisen luokse, Pippa kuvailee.

Vuonna 2013 avioituneella pariskunnalla on vuosina 2004 ja 2007 syntyneet tyttäret. Perheeseen kuuluu myös Pipan esikoistytär.


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja