Pippa Laukka harvinaisessa yhteishaastattelussa Markku-puolisonsa kanssa – paljastaa Anna-lehdessä, kuinka mies vei häneltä jalat alta

7:27
Pippa Laukka: "Kun menen uuteen duunipaikkaan, ihmisten salaatin kulutus kasvaa räjähdysmäisesti"

20 vuotta yhdessä olleet Pippa ja Markku Laukka antoivat Anna-lehdelle harvinaisen parisuhdehaastattelun.

Olet mitä syöt-ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka ja hänen miehensä Markku Laukka kertovat parisuhteestaan yhteishaastattelussa tuoreessa Anna-lehdessä. Pippa Laukka paljastaa Instagram-tilillään, että kyseessä on ensimmäinen kerta, kun 20 vuotta yhdessä ollut pariskunta on antanut yhteisen haastattelun, vaikka hän itse on ollut julkisuudessa jo vuosia.

Pariskunta kertoo kohdanneensa vuonna 2001 yökerhossa ja ihastuneensa toisiinsa välittömästi.

– Tanssilattialla silmäni osuivat vaaleaan neitokaiseen. Hakeuduimme toistemme luokse ja ryhdyimme juttelemaan. Siitä hetkestä alkoi yhteinen elämämme, Markku kertoo hetkestä.

Pippa puolestaan kuvailee Annassa alkaneensa uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä samana iltana ja kertoo, kuinka Markku vei häneltä jalat alta.

– Jäin kiinni hänen silmiinsä. Totta kai huomasin hänen olevan myös pitkä ja komea, salskea nuori mies. Mutta jokin hänessä veti puoleensa – tuntui kuin olisin tullut kotiin. Ihan kuin sydämeni olisi kävellyt toisen luokse, Pippa kuvailee.

Vuonna 2003 avioituneella pariskunnalla on vuosina 2004 ja 2007 syntyneet tyttäret. Perheeseen kuuluu myös Pipan esikoistytär.

Pippa Laukka julkaisi tammikuussa parin vuosipäivänä koskettavan kirjoituksen Instagramissa. Kirjoituksen lisäksi hän julkaisi kuvan, jossa hän oli pulahtamassa avantoon.

–  Voi rakkaus, mitä sinä näet kun otat tätä kuvaa? Naisen, joka joka joskus oli tyttö vai ehkä naisen, joka teki sinusta isän ja on lastesi äiti. Se on kaiketi totta, että jos pysähtyy katsomaan, näkee paljon. Mennyttä, kenties tulevaa. Sitä ei voi tietää, ja siksi on elettävä hetki kerrallaan, tässä ja nyt. Me otimme ja pysähdyimme tähän päivään ja hetkeen, joillekin yhdentekevään, meille käänteentekevään, silloin 20 vuotta sitten. Silloin kun sinä olit sinä ja minä olin minä, kunnes meistä tuli me, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja