Pippa Laukka harvinaisessa yhteiskuvassa aviomiehensä kanssa – tutustuivat Helsingin yössä 19 vuotta sitten: "Se oli rakkautta ensisilmäyksellä"

9:53
Miten toipua juhlapyhän herkuttelusta? Pippa Laukka kertoo videolla.

Pariskunnan katseet kohtasivat baarin tanssilattialla. 

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka aikoo viettää vapun perheen kesken, aivan niin kuin aiempinakin vuosina. Laukan perheen vapunviettoon ei koronatilanne ole vaikuttanut siis merkittävästi. 

– Tänä vuonna olemme koristelleet kotiamme serpentiinillä ja ilmapalloilla, sekä tilanneet vappubrunssin paikalliselta yrittäjältä. Normaalisti, ilman tätä korona-aikaa emme olisi välttämättä tällaista tehneet, Laukka kertoo MTV Uutisille. 

Niin kuin muissakin suomalaisperheissä, myös Laukan perheessä viime ajat ovat menneet pääosin kotona neljän seinän sisällä. Yhteiselo on sujunut kuitenkin ongelmitta.

– Meillä on onneksi kotona tilaa, joten ei tarvitse olla kylki kyljessä. 

Laukka tarjoutui maaliskuun lopussa töihin etulinjalle lääkärinä. Hän on tällä hetkellä töissä julkisella puolella Uudellamaalla. 

Rakkautta ensisilmäyksellä

Laukka on ollut puolisonsa kanssa yhdessä vuodesta 2001. Naimisiin he menivät vuonna 2003. Vaikka yhteisiä taivalta on matkattu jo lähes parikymmentä vuotta, ei kipinä ole kadonnut minnekkään. 

– Edelleenkin kotiin tullessa on pieniä perhosia vatsassa, Laukka myöntää. 

Pariskunta tutustui aikoinaan Helsingin yöelämässä.

– Voin sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Katsottiin toisiamme tanssilattian toiselta puolelta, kävelimme toisiamme kohti ja alettiin kulkemaan yhteistä matkaa. Sillä tiellä ollaan edelleen.

– Se on jännä, miten se katse voi nauliutua toiseen. Sellaisella katseella, ettei tarkastella toisen ulkonäköä, vaan siinä on jotain muuta, hän kertoo.

Laukka julkaisi vastikään yhteiskuvan puolisonsa kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja