Pippa Laukka täyttää pyöreitä tänä vuonna – nuorekas somekuva hämmästyttää: "50? En usko hetkeäkään"

Suomalaiset lihovat - ja se näkyy etenkin työikäisten vyötäröillä 7:20
Pippa Laukka oli Huomenta Suomessa vieraana - katso video.

Pippa Laukka siirsi omat työnsä sivuun ja meni apuun koronakriisin keskellä.

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka ilmoitti kuukausi sitten tarjoutuvansa töihin, että voi auttaa koronakriisin keskellä. Laukka työskentelee tällä hetkellä Uudenmaan sairaanhoitopiirin julkisella puolella.

Laukka pohtii uusimmassa Instagram-päivityksessään tulevaisuutta ja eläkeikää.

– Hei huomenta Suomi hyvin pyyhkii! Tänä aamuna ärsytti kaikki paitsi töihin lähtö. Oli oikeastaan helpotus tulla töihin, koska sairaalassa kaikki on selkeää ja siistiä. Kukaan ei jätä leivänmuruja pöydälle eikä tarvitse imuroida, voi vain keskittyä omaan hommaan. Taidan tarvita lomaa kotitöistä. Sitäkin mä mietin, että täytän pian 50v ja se tarkoittaa, että mulla olisi 15v jäljellä eläkeikään. Nyt ainakin tuntuu, että jos terveyttä riittää, niin en halua jäädä eläkkeelle vielä silloin. Vastahan mä valmistuin! Ööö, 20 vuotta sitten. Aika menee niin nopeaan, sekin mietityttää. Tän päivän tunnelmiin (ja tähän aikaan yleisestikin) sopii ajatus hetkeen tarttumisesta, Laukka kirjoittaa.

Seuraajat kiinnittivät kirjoituksessa huomion Laukan ikään, eikä moni uskonut hänen täyttävän pian 50 vuotta.

– En vaan näe sua eläkkeellä. Olet Suomen seuraava Aira Samulin; energiaa ja iloa riittää ... Voi hyvin Pippa

– 50??? En usko hetkeäkään

– Ei susta kyllä uskois et täytät 50

Laukka on varautunut tekemään töitä uudessa paikassa kesän ylitse. Hän on siirtänyt omat työnsä sivuun tällä hetkellä. Liikuntatieteeseen erikoistuneella Laukalla on oma vastaanotto, lisäksi hän on Suomen naisten jalkapallon MM-joukkueen virallinen urheilulääkäri.

– Minulla oli alkujaan tarkoitus lomailla kesällä, mutta luulen, että lomailu pyyhkiytyy nyt kalenterista pois. 

Uuden työn rooli on Laukalle tuttua, sillä hän on työskennellyt päivystävänä lääkärinä 90-luvun puolivälistä vuoteen 2018 saakka. 

–Työn tekeminen on vielä kirkkaasti muistissa.

Laukka on ihastuttanut MTV3-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa jo kahden tuotantokauden ajan, sillä on hän laittanut monen suomalaisjulkkiksen elämäntavat uuteen uskoon.

Lue myös:

    Uusimmat