Pikkupojan sympaattinen treenivideo hurmaa: ”Miehen täytyy tehdä, mitä miehen täytyy tehdä”

Nuoresta iästään huolimatta tämä suloinen pikkupoika tietää mitä naisten hurmaamiseen vaaditaan. 

Neljävuotias Brody Lee Smith on vasta neljävuotias, mutta tiedostaa, että miehen tulee näyttää hyvältä hurmatakseen vastakkaisen sukupuolen edustajat. 

Pojan äiti julkaisi tämän hulvattoman videon sen jälkeen, kun poika oli kertonut perimmäisen syyn treeni-innostukseensa. Poika kertoo haluavansa tulla isoksi ja vahvaksi, jotta tytöt haluaisivat olla hänen parhaita kavereitaan. 

"Aion tulla isoksi ja vahvaksi" 

Aivan kuten moni muukin mies, myös Brody lupasi aloittaa uudenvuodenlupauksessaan kuntosaliharrastuksen. Äidin kertomuksen mukaan poika haluaa voittaa muut miehet ja saada tyttöjen huomion puolelleen.

Sivustakatsojia tämän pikkupojan harrastus saattaa huvittaa, mutta poika itse on tosissaan asiansa kanssa. 

– Miehen täytyy tehdä, mitä miehen täytyy tehdä. Miesten pitää treenata, muuten ei tule vahvaksi, Brody kommentoi uutta harrastustaan.

Hyvä treeni vaatii myös hyvän ruokavalion. Brody kertoo syövänsä edelleen silloin tällöin roskaruokaa, mutta treeni herkuttelun jälkeen vie tämän ruoan itsestään "ulos". 

Vaikka aikeet ovat hyvät, videolta kuitenkin selviää, että pojan tulisi hieman kasvaa ylettyäkseen kunnolla liikuntavälineiden pariin. 

VIDEO: Pikkupojan salitreeni on hulvatonta katsottavaa. Ehkä hänen tulisi odottaa vielä muutama vuosi ennen tämän harrastuksen jatkamista. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja