Mainos

Pia Nykänen toteutti koskettavan tribuutin Matti Nykäselle – esittelee erityisen kunnianosoituksensa: "Matti kulkee nyt aina mukanani"

11:07
Pia Nykänen kertoo rankasta vuodestaan ja nykyisestä elämästään leskenä

Pia Nykänen kunnioitti edesmenneen miehensä Matti Nykäsen muistoa ottamalla tälle muistotatuoinnin. 

Entinen mäkihyppääjä Matti Nykänen kuoli yllättäen 3. helmikuuta 2019. Nykäsen kuolinsyyksi varmistui viime toukokuussa haimatulehdus. Hän oli kuollessaan 55-vuotias. 

Nykästä kaipaamaan jäi erityisesti tämän puoliso Pia Nykänen. Nainen löysi miehensä elottomana pariskunnan yhteisestä kodista Joutsenossa, tämän menehdyttyä äkillisesti kylpyhuoneeseen. Pia Nykänen yritti elvyttää miestään tuloksetta. 

Yli kahdeksan kuukautta Matti Nykäsen kuoleman jälkeen Pia Nykänen kertoo tottuneensa pikkuhiljaa jälleen elämään yksin. Nainen kertoo oppineensa jälleen jopa hieman nauttimaan itsekseen olemisesta, vaikka aluksi yksinäisyys pelotti. 

Kaipuu entistä puolisoa kohtaan on kova edelleen. Matti Nykäsen muistoa kunnioittaakseen Pia Nykänen otti hiljattain miehelleen muistotatuoinnin nilkkaansa. Nyt Pia Nykäsen nilkkaa koristaa kotka, jonka alla on kauniisti kursivoituna "M". 

– Tässä on mäkikotka ja sitten M-kirjain, eli Matti. Tämä on nyt Matin muistolle otettu. Matti kulkee nyt aina miun mukanani. 

Pia Nykänen kertoo tatuoinnin olevan häneltä itseltään henkilökohtainen kunnianosoitus edesmenneelle miehelleen, joka tunnettiin legendaarisena mäkikotkana mäkihyppyuransa ansiosta. 

Nykänen kertoo, että suuri suru on ollut erittäin raskas taakka kantaa. 

– Varmaan juuri siksi, että olimme tosi onnellisia. Tuntui, että meidät oli luotu toisillemme ja liian myöhään tavattiin. Meidän olisi pitänyt tavata aikaisemmin . 

Katso, miltä Pia Nykäsen muistotatuointi näyttää yllä olevalta videolta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja