Pettäjäprofeetta vakuuttaa: Puumailmiö tulee vielä kasvamaan!

Kanadalainen deittipalveluyrittäjä Noel Biderman uskoo, että suosiollinen puumailmiö tulee kasvamaan entisestään tulevaisuudessa.

Enää pelkät supertähdet, kuten Madonna, 54, Demi Moore, 49, Halle Berry, 46, ja Jennifer Lopez, 43, eivät tapaile nuorempia miehiä, vaan normaalitkin naiset tekevät sitä. Tätä mieltä on ainakin kanadalainen deittipalveluyrittäjä Noel Biederman, muun muassa CougarLife- ja Ashley Madison -sivustoja luotsaavan Avid Life Median toimitusjohtaja. Bidermanin mukaan nuoret miehet ovat mielissään puumailmiöstä.

– Naisten menestyessä ja saadessa mainetta ja mammonaa, alkavat he käyttäytyä normaalisti miehille tyypillisellä tavalla, Biderman toteaa.

– 14 vuotta sitten ainoastaan neljässä prosentissa ihmissuhteita Yhdysvalloissa nainen oli vanhempi kuin mies. Nykyään sama prosentuaalinen määrä on jo 17. Veikkaan, että tulevaisuudessa luku on jo 20–30 välillä! Miksi emme siis olisi aallonharjalla tässä trendissä?

CougarLife yhdistää vanhemmat naiset ja nuoremmat miehet. Vuonna 2011 se havitteli itse puumien kuningatarta Madonnaa tekemään itselleen ystävänpäivään 2012 mennessä mainoskappaleen ja sille musiikkivideon. Poptähti ei lähtenyt mukaan suuren rahan tarjoukseen.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja