Madonna puumanaisten deittisivuston mainostajaksi?

Viisikymppinen maailmanluokan poptähti Madonna on tunnettu viehtymyksestään nuorempiin miehiin. Nyt puumanaisten deittailusivusto on pyytänyt laulajatarta tekemään kappaleen ja videon itselleen.

53-vuotias popkuningatar Madonna tunnetaan viehtymyksestään nuorempiin miehiin. Erottuaan entisestä aviomiehestään, kymmenen vuotta itseään nuoremmasta elokuvaohjaaja Guy Ritchiestä tähti seurusteli brasilialaisen 22-vuotiaan miesmallin Jesus Lutzin kanssa ja nyt hän tapailee 24-vuotiasta ranskalaista tanssijaa Brahim Zaibatia.

Nuorempiin miehiin vetoa kokeville puumanaisille omistettu deittailusivusto CougarLife onkin tarjonnut artistille 300 000 dollaria (noin 220 000 euroa), jos hän tekee heille mainoskappaleen ja -musiikkivideon. RadarOnline-lehden käsiinsä saaman Madonnan edustajalle lähetetyn tarjouskirjeen mukaan Madonna on ehdoton puumien kuningatar, ja siksi sivusto haluaankin tehdä yhteistyötä tähden kanssa.

Tarjouksen mukaan poptähden kappaleen pitää valmistua ystävänpäivään 2012 mennessä. Yhtiö lupaa myös, että jos kappale pääsee kymmenen parhaan joukkoon Billboardin kuumimman sadan kappaleen listalle ja saa vähintään sata miljoonaa katsontakertaa, Madonnalle maksetaan 700 000 dollarin (yli 506 000 euroa) bonus.

Madonnan julkisuuskuva on kokenut viime aikoina kolauksen hänen kritisoitua faneiltansa Venetsian filmifestivaaleilla saamaansa hortensiakimppua, ihmeteltyä ja arvosteltua häntä ihannoivaa Lady Gagaa ja kiitettyään elokuvansa W.E.:n lopputeksteissä natsien sympatisoijia. Mahtaako tähti lähteä kampanjaan mukaan yhdistääkseen onnellisia pareja ja luomaan täydellisiä nuorien miesten ja vanhempien naisten liittoja?


AVA

Kuvat: Getty Images

Lähteet: RadarOnline, Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat