Mainos

Pettääkö puolisosi Tinderissä? Uusi palvelu paljastaa uskottomuuden

Uusi Swipebuster-palvelu paljastaa, onko puolisosi Tinderissä – pientä maksua vastaan.

Mikäli oman puolison uskollisuus pohdituttaa tai lähipiirin kyttääminen kiinnostaa, on uusi palvelu kuin tehty sinulle. Se nimittäin paljastaa, mikäli kyseinen henkilö on aktiivinen deittisovellus Tinderissä.

Swipebuster-sivuston idea on yksinkertainen: hakukenttään syötetään henkilön nimi, jonka Tinder-tilin haluat paljastaa. Yhden haun hinta on 4,99 dollaria eli noin neljä ja puoli euroa.

Tinderin edustaja kommentoi Vanity Fair -lehdelle, että palvelun paljastamat tiedot ovat käyttäjien itsensä määrittämää julkista dataa. Kyse ei siis ole tietomurrosta, vaan käyttäjien Tinder-tiedot ovat lähtökohtaisesti julkisia.

– Jos haluatte nähdä, kuka on Tinderissä, suosittelemme säästämään rahanne ja lataaman sovelluksen ilmaiseksi, yhtiön edustaja sanoi.

Tinder ei kuitenkaan tarjoa vastaavaa, välitöntä helpotusta tiedonjanoon, sillä sovelluksessa ei ole mahdollista hakea yksittäistä henkilöä selvittääkseen hänen aktiivisuuteensa deittisovelluksessa. Swipebuster sen sijaan selvittää asian hetkessä.

Erään tutkimuksen mukaan jopa 42 prosenttia kaikista Tinder-käyttäjistä ovat parisuhteessa. Heistä lähes kolmannes on naimisissa.

 

Lähde: Vanity Fair

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.