Mainos

Pelottava kotivideo osoittaa: Tästä syystä Samsungin takaisinveto tulee ottaa tosissaan

1:15

Samsungin uutuuspuhelin Galaxy Note7 on vedetty pois myynnistä sen syttymisvaaran vuoksi. Tätä ennen puhelinvalmistaja on vaihtanut asiakkaiden ostamia puhelimia uusiin, mutta myös vaihtomallit ovat aiheuttaneet vaaratilanteita.

Esimerkkinä puhelimen vaarallisuudesta hawaijilainen Dee DeCasa jakoi videon, jossa näkyy, kuinka vakavia tilanteita savuavat puhelimet voivat pahimmillaan aiheuttaa.

Video on kuvattu olohuoneen nurkkaan asetetulla valvontakameralla. Siinä DeCasa yhdessä miehensä kanssa vievät savuavan puhelimen keittiöönsä, jonka jälkeen nainen yllättäen lyyhistyy sohvalle.

DeCasa kertoi paikallistelevisiokanavan haastattelussa surffailleensa puhelimellaan netissä, kun jo kerran ostopaikassa uuteen vaihdettu Samsung Galaxy Note7 -puhelin posahti.

Tämän jälkeen laite alkoi savuta, mikä näkyy videollakin. Puhelin ei ollut latauksessa posahduksen aikaan.

Samsung kommentoi tilannetta KHON-televisiokanavalle kertoen olevansa tietoinen DeCasan tapauksesta sekä ”tekevänsä kaikkensa heidän hyväkseen”.

Varmuutta siitä, mikä aiheutti naisen pyörtymisen, ei ole, mutta Samsungin räjähtämiset ovat tiettävästi aiheuttaneet jo ainakin kaksi sairaalareissua. Savun hengittäminen on siis saattanut olla syynä lyyhistymiseen.


Lähde: Mashable

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.