Pelicans joutui tukalaan asemaan, Ville Nieminen harmitteli työmoraalin puutetta: "Jäi vähän vajaaksi tänään"

Pelicans-kapteenin usko ei horju:"Ei tarvita poppaskonsteja" 1:15
Videolla Pelicans-kapteeni Hannes Björnisen mietteitä keskiviikon ottelusta.

Pelicans-luotsi Ville Nieminen ei ollut tyytyväinen omiensa otteisiin, kun Pelicans kärsi 1-3-tappion HIFK:n vieraana. Pelicansin kopissa usko omiin on yhä vahva.

Tappion myötä Pelicans joutuu perjantaina tukalaan asemaan, sillä kesäloma vaanii enää yhden tappion päässä. Vaikka Pelicans joutui kuilun partaalle, ei joukkueen usko horju. Pelicans-kippari Hannes Björninen uhkuu rutkasti itseluottamusta. Ottelusarjan kääntämiseen ei vaadita ihmetekoja.

– Ei tässä tarvita poppaskonsteja. Luotetaan tuohon omaan tekemiseen. Kaikilla on hyvä usko tuolla kopissa, Björninen toteaa MTV Urheilulle.

– Nämä ovat olleet tasaisia maalin pelejä. Nyt sen täytyy alkaa kääntyä meille. Se on selkeä kaava. Me käännettään tämä sarja sitten perjantaina, Björninen vakuuttaa.

Pelicansin ottelu alkoi nihkeästi, mutta mitä pidemmälle mentiin, sitä paremmin vierailijat pääsivät peliin mukaan. Pelicans-luotsi Ville Nieminen harmitteli omiensa peliesitystä.

– Ansaintalogiikka ei ollut tänään kohdalla. Se ei riittänyt, ja siihen täytyy löytyä enemmän. Ehkä hyökkääjien töistä jäi vähän vajaaksi tänään. Kolmannen erän tunnetila rupesi olemaan oikea, Nieminen summasi ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat