HIFK otti jo kolmannen voiton Pelicansista – avausmaalin iskenyt Teemu Eronen: "Yritin syöttää"

Helsingin IFK on vain voiton päässä välieräpaikasta, sillä se kukisti kolmannen kerran Lahden Pelicansin joukkueiden välisessä puolivälieräsarjassa.

IFK on kääntänyt koko pudotuspelisarjan suunnan. 

Pelicans voitti ensimmäisen kohtaamisen peräti 6-0-lukemin, mutta kolme seuraavaa ottelua ovat menneet IFK:n nimiin. Keskiviikkona IFK:n maalinteon aloittanut puolustaja Teemu Eronen löysi syitä parantuneille otteille.

– Olemme pystyneet viisikkona parantamaan, tietysti tänään ei ollut niin ehjä peli kuin kaksi aiempaa. Olemme tehneet hyvin töitä, oltu nöyriä ja kunnioitettu peliä, Eronen kertoi MTV Urheilulle ja jatkoi:

– Tänään ehkä vähän rakoili. Luulimme ehkä, että tuleeko voitto helpommin, kuin miten se oikeasti tulikaan. Siitä pitää ottaa kiinni ja parantaa.

Erosen maali syntyi toisen erän alussa. 28-vuotias puolusta lähetti kiekon maalille, josta se löysi tiensä Pelicansin verkkoon.

– Yritin syöttää, mutta se taisi osua johonkin mailaan ja siitä taisi mennä, Eronen kuvaili maaliaan. 

Eronen on pelannut tähän asti vahvan kauden. Runkosarjassa sarjan tähtipelaajiin kuuluva Eronen teki 9+26=35 tehopistettä, joka oli hänen uransa piste-ennätys. 

Pudotuspeleissä hän on ollut IFK:n tärkeimpiä pelaajia.

– On tosi kova himo pelata, luistella ja haluan pelata ja ratkoa pelejä, Eronen päätti.

Katso pääkuvan videolta Teemu Erosen ajatuksia tulevasta katko-ottelusta!

 

Lue myös:

    Uusimmat