Pelicans herkutteli ylivoimalla – Ässien kevät uhkaa jäädä lyhyeksi

4:23
Videolla Pelicans-Ässät-ottelun maalikooste.

Pelicans jatkaa nousuaan kohti jääkiekkoliigan suoraa puolivälieräpaikkaa. Hyvään vireeseen viime aikoina yltynyt lahtelaisjoukkue kaivoi tiistaina taisteluvoiton Porin Ässistä maalein 4–3.

Pelicans ratkaisi kamppailun erikoistilanteista. Isännät mättivät kolme ylivoimaosumaa, joista kaksi napautti kultakypärä Hannes Björninen. Waltteri Merelä onnistui sekä ylivoimalla että lopussa tyhjään porilaispömpeliin.

Ex-seuraansa vastaan pelannut maalivahti Atte Tolvanen myönsi, että Pelicansia vastaan oli näyttöhaluja normaalia enemmän.

– Totta kai. Vastassa oli kuitenkin tuttuja jätkiä ja tuttu valmennus. Siihen nähden, että edellinen starttini maalissa oli 19. maaliskuuta, peli sujui ihan ok. Kaukalossa oli taistelua ja pelasimme toisillemme. Tarvitsemme pelkkiä kolmen pisteen voittoja, jos haluamme haaveilla playoffeista, Tolvanen sanoi.

Merelä oli tyytyväinen täyteen pistepottiin, vaikkei se helpolla tullutkaan.

– Emme päässeet lähellekään omaa tasoamme. Kyllä se jotain joukkueesta silti kertoo, kun heikollakin esityksellä pystymme nappaamaan tärkeän voiton, kauden maalimääränsä kymmeneen nostanut laituri sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja