Pekka Poudan Sini-koiralla poikaystävä mukana lähetyksessä – näin suloisesti koirakaverit työskentelevät yhdessä Uutisaamussa: "Sinin kesähoito"

0:37
Pekka Poudan Sini-koiralla poikaystävä mukana lähetyksessä – näin karvakaverit touhuavat yhdessä.

Uutisaamusta tuttu Sini-koira sai koirakaverin mukaan työpaikalleen. Katso videolta, mitä karvakaverit tekevät lähetyksessä. 

Suosikkimeteorologi  Pekka Poudan Sini-koira on tuttu näky Uutisaamun katsojille. Sini tepastelee aamuisin studiossa Pekan kertoessa sääennustuksia.

Tänä aamuna katsojat saivat ihastella Sinin lisäksi myös tämän poikaystävää jackrusselinterrieri Frezzoa, joka viiletti studiossa aamulla kaverinsa työpaikalla. Frezzo on ollut ennenkin mukana Sinin töissä, joten paikka oli tuttu koiralle.

– Frezzo tiesi heti mitä tapahtuu, kun lähdettiin aamulla taksiin. Tultiin uutisiin sisälle, niin hän tiesi heti mihin mennään. Edellisellä kerralla se yritti komentaa minua kesken lähetyksen. Nyt hän on oppinut, että sitä ei saa tehdä. Aktiivinen tapaus. Energisempi kuin Sini, Pouta kuvailee.

Frezzo on Sinille tuttu jo pennusta asti. Pouta on saanut luotua Frezzon omistajien kanssa hoitosuhteen. He hoitavat puolin ja toisin toistensa koiria esimerkiksi lomamatkojen aikana.

– Sinin kesähoito. Ne ovat tunteneet pennusta asti ja jos omistaja joutuu lähtemään reissuun, niin käytetään hoitoja puolin ja toisin. Suosittelen muillekin koiranomistajille luomaan tällaisia suhteita, Pouta vinkkaa.

Miten koirien päivä jatkuu työaamuun jälkeen?

– Nyt mennään kaikki nukkumaan päiväunet!

Katso artikkelin yllä olevalta videolta, miten Frezzon ja Sinin työpäivä Uutisaamussa sujui!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja