Patrik Laine suhtautuu viileästi siirtohuhuihinsa – "Jopa Wayne Gretzky kaupattiin"

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laine on pyörinyt syksyn aikana siirtohuhujen kohteena. Laine pääsi vastaamaan toimittajien uteluihin maanantaina.

Laine nousi siirtohuhujen kohteeksi jo syksyllä, kun Winnipeg Jetsin kerrottiin pohtivan suomalaistykin kauppaamista. Syksyn edetessä spekulaatiot saivat lisää vettä myllyynsä, kun Laineen agenttikin antoi asiasta lausuntonsa.

Winnipeg aloitti valmistautumisensa tammikuun puolessa välissä käynnistyvään NHL-kauteen maanantaina, kun harjoitusleirit pyörähtivät käyntiin. Laine astui heti avauspäivänä median piinapenkkiin.

Laine suhtautui kuitenkin toimittajien uteluihin viileästi ottamatta liikaa kantaa siirtohuhuihinsa ja agenttinsa puheisiin.

– Olen täällä, enkö olekin? Se on ainoa asia, josta minä huolehdin tällä hetkellä. En ole vastuussa siitä, mitä muut ihmiset sanovat. Jopa Wayne Gretzky kaupattiin. Pelaajia kaupataan jatkuvasti. Se on osa tätä lajia, ja se on tiedostettava, Laine toteaa Sportsnetin mukaan.

Viidennen kautensa NHL:ssä aloittava Laine haluaa keskittyä täysin omaan pelaamisensa ja jatkaa kehittymistään kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi.

– Toivottavasti olen parempi pelaaja kuin viime vuonna. Se on minun tavoitteeni tälle kaudelle, Laine listaa tavoitteitaan Winnipegin videolla.

Laine löytää parannettavaa varsinkin yhdellä osa-alueella.

– Minusta voin olla vielä parempi puolustuksellisesti. Otin hyviä askeleita viime vuonna ja olen kehittänyt sitä joka vuosi. En ole enää 18-vuotias, joten en voi piiloutua enää ikäni taakse. Yritän olla enemmän vastuullisempi puolustuksessa ja tehdä työni. Yritän olla jäällä esimerkki muille.

Lue myös:

    Uusimmat