Patrik Laineen kauppahinta pilvissä, suomalaistähden agentit heittivät lisää vettä huhumyllyyn – "Se hyödyttäisi molempia osapuolia"

Winnipeg Jetsin suomalaistähti Patrik Laineen tulevaisuus kanadalaisseurassa on yksi NHL:n kuumimmista puheenaiheista. TSN:n arvostettu toimittaja Pierre LeBrun paljastaa Laineen agenttien kannan siirtopuheisiin.

Laineen nimi on noussut syksyn aikana jatkuvasti esiin siirtospekulaatioissa. Neljä kautta Winnipegissä pelaavan Laineen tulevaisuus kanadalaisseurassa on viime aikoina herättänyt runsaasti keskustelua, koska Winnipeg pohtii Laineen kauppaamista. Osa Laineesta liikkuvista puheista ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

– Ilmassa on ollut puhetta, ettei Patrik Laine välttämättä aio ilmestyä Winnipegin harjoitusleirille, jos häntä ei kaupata. Otin yhteyttä hänen agentteihinsa, jotka kielsivät tämän. Laine ei ole pyytänyt treidiä, eikä ole uhannut jättää harjoitusleiriä väliin, toimittaja Pierre LeBrun kertoo TSN:lle.

Laine on pelannut Winnipeg-paidassa nyt neljä kokonaista kautta. Vaikka säännöllistä peliaikaa joukkueen ykköskentässä tähtihyökkääjä Mark Scheifelen rinnalla ei ole pyynnöistä huolimatta herunut, on Laine takonut jokaisella kaudellaan vähintään 50 tehopistettä.

Winnipeg ja Laine ovatkin ajautumassa tilanteeseen, jossa kauppaaminen ei olisikaan niin huono vaihtoehto.

– Hänen agenttinsa sanoivat, että se hyödyttäisi molempia osapuolia, jos Patrik Laine kaupattaisiin. Osapuolten välillä on selvä yhteisymmärrys siitä, mihin tämä tilanne on luultavasti päätymässä, LeBrun sanoo.

Laineen kauppaamisesta ei kuitenkaan tule helppoa, vaikka 22-vuotias tähti onkin vasta matkalla kohta uransa parhaita pelivuosia. Winnipegin hintapyyntö ei nimittäin anna kaikille seuroille edes mahdollisuutta hankkia Lainetta riveihinsä.

– Winnipegin hintapyyntö on pilvissä, niin kuin sen pitääkin olla, Columbus Blue Jacketsia läheltä seuraava The Athletic toimittaja Aaron Portzline kirjoitti Twitter-tilillään aiemmin tällä viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja