Edmontoniin palannut Jesse Puljujärvi teki heti vaikutuksen uuteen päävalmentajaansa – "Hän näytti hyvältä"

Edmonton Oilersin päävalmentaja Dave Tippett oli tyytyväinen Jesse Puljujärven ensimmäiseen harjoituspäivään.

Yli vuoden poissa Pohjois-Amerikan kiekkokaukaloista ollut Puljujärvi palasi maanantaina kunnolla tositoimiin Edmontonissa, kun NHL-joukkueiden kauteen valmistavat harjoitusleirit käynnistyivät.

Edmontonin päävalmentajana viime kaudella aloittanut Dave Tippett ei ole vielä työskennellyt yhdessä Puljujärven kanssa. 59-vuotias kanadalaisluotsi huomasi heti Puljujärven positiivisen olemuksen.

– Rakastan sitä, että hän hymyilee. Hän näyttää rakastavan pelaamista, ja hän on erittäin taitava isoksi mieheksi, Tippett kommentoi Edmontonin verkkosivuilla.

Puljujärvi solmi lokakuussa kahden vuoden mittaisen sopimuksen Edmontonin kanssa. Tippett on ollut yhteydessä alkukauden Suomessa pelanneeseen Puljujärveen jo syksyllä, mutta oli iloinen päästessään tekemään töitä suomalaishyökkääjän kanssa kasvotusten.

– Olen puhunut hänen kanssaan puhelimessa muutamia kertoja, mutta hänen kaltaisensa pelaajan kanssa on hyvä kommunikoida kasvotusten. On hyvä saada hänet jäälle ja nähdä, mitä hän pystyy tekemään jäällä ja miten hän sopii joukkueeseemme, Tippett toteaa.

Puljujärvi harjoitteli maanantaina yhdessä Kyle Turrisin ja Josh Archibaldin kanssa. Suomalaishyökkääjän otteet ilahduttivat Tippettia.

– Toivottavasti voin jatkaa häneen tutustumista. Hän näytti kuitenkin hyvältä ensimmäisenä päivänään.

Lue myös:

    Uusimmat