Parransänki tekee parhaan vaikutuksen naisiin?

Tuoreiden tutkimustulosten mukaan naiset viehättyvät parransängestä enemmän kuin siloposkista tai kunnon pukinparrasta.

Northumbrian yliopiston pienimuotoisen tutkimuksen tuloksena näyttäisi siltä, että naisten suosikki eri partatyyleissä on parransänki.

Amerikkalaistutkimukseen osallistuneille naisille näytettiin kuvia miehistä, joilla osalla oli pidempi parta, osalla parransänki ja osalla ei ollut partaa lainkaan. 70 naisesta valtaosa piti parransänkeä kaikkein miellyttävimpänä partavaihtoehtona.

Pidempi parta sa naisilta pisteitä maskuliinisuudestaan. Kaiken kaikkiaan pidempää partaa pidettiin kuitenkin naisten keskuudessa kaikkein vähiten viehättävänä.

Tutkimustuloksiin perehtyneet psykologit tulkitsivat, että naiset pitävän viehättävimpänä hyvin lyhyttä sänkeä, joka antaa kantajastaan kypsän kuvan, mutta joka ei kuitenkaan ole liian maskuliininen.

New yorkilaisen hiussalongin omistaja Martial Vivot kertoo, että siistitty sänki antaa hyvin tyylikkään kuvan miehestä riippumatta siitä, mitä mies pukee ylleen.

– Se tarkentaa kasvojen linjoja, Vivot kertoo.

Vivot neuvoo, että täysin ajellun ihoalueen ja sängen rajan tulee näyttää mahdollisimman luonnolliselta. Raja ei saa olla liian näkyvä, sillä tuolloin lopputulos ei ole luonnollinen.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja