Pariskunta otatti vähäpukeisia kuvia itsestään – rohkealla kuvasarjalla tärkeä viesti

Pariskunnan upea kuvasarja on herättänyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa.

Stephanie ja Arryn riisuivat vaatteinsa otattaakseen itsestään pariskunnille tarkoitetun boudoir-kuvasarjan. Pariskunta tuskin uskoi alunperin, että valokuvafirman julkaistua kuvat Facebook-sivuillaan ne lähtivät leviämään hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa.

Kommenteissa teksasilaisparia kehutaan heistä huokuvasta itsevarmuudesta ja kemiasta.

Erityisesti Stephanielle yläosattamana poseeraaminen oli itsetuntoa kohottava kokemus, kertoo Huffington Post.

– Rehellisesti sanottuna en ole koskaan tuntenut oloani viehättävämmäksi. Olin hermostunut ennen kuin näin lopputuloksen. En tiennyt, mitä odottaa. Mutta kun näin kuva-albumin, olin shokissa. Näytän niin rakastuneelta ja itsevarmalta. Jokaisen pitäisi nähdä itsensä siinä valossa. Se oli hyvin silmiä avaavaa, Stephanie kertoo.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Helmikuussa Arrynin kanssa kihlautuneelle Stephanielle kuvien leviäminen on myös mahdollisuus levittää tärkeää viestiä kehopositiivisuudesta. Oman kehon hyväksyminen on ollut kurvikkaalle Stephanielle itselleen vaikeaa kouluaikoina.

Nainen kuitenkin kertoo hyväksyneensä itsensä lopulta vuosien mittaan.

– Kävelen pää pystyssä, hymyillen, en häpeä itseäni, hän toteaa nyt.

Yksi itsetuntoa kohottanut asia on ollut kihlatun osoittama rakkaus ja tuki.

– Koko parisuhteemme aikana ei ole ollut kertaakaan, kun hän olisi saanut minut vaivaantuneeksi jostain osasta itseäni. Hän ei välitä, vaikka en olisi pessyt hiuksiani viikkoon tai ajellut säärikarvojani kuukauteen. Hän rakastaa minua siksi, millainen olen ja siksi, miksi saan hänet haluamaan muuttua. Hän on aina sanonut minulle, ettei välitä, miltä näytän, olen hänelle silti kaunis.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta on ollut positiivisesti yllättynyt kuvien kautta saamastaan tuesta. Kuvasarjasta on tykätty valokuvafirman sivuilla kymmeniä tuhansia kertoja.

***

Lue myös:

    Uusimmat