Mainos

Pariskunta käytti puoli miljoonaa dollaria lapsettomuushoitoihin – saivat vauvan viimein 13 vuoden jälkeen

Vuosien ajan lukuisia pettymyksiä kokenut pariskunta voi vihdoin kutsua itseään vanhemmiksi. 

Kolmentoista vuoden aikana 35-vuotias Lindsay Vargas ja hänen miehensä Brian ovat joutuneet käymään läpi 15 keskenmenoa, kolme hylättyä adoptiohakemusta, yhden kohdun ulkopuolisen raskauden ja epäonnistuneen yrityksen saada sijaissynnyttäjä.

Vuonna 2005 naimisiin mennyt pariskunta on käyttänyt lapsihaaveensa toteuttamiseen kaikki säästönsä; 13 vuoden aikana lähes puoli miljoonaa dollaria, eli noin 430 000 euroa.

– Kun aloimme yrittää lasta, kuvittelin raskaaksi tulemisen vievän muutaman kuukauden, Lindsay kertoo.

Puolentoista vuoden yrittämisen jälkeen naisen munasarjoista löydettiin suurikokoinen kysta, joka poistettiin leikkauksella. Vaikka leikkaus onnistui, raskaus ei tästäkään huolimatta ottanut onnistuakseen.

– Tulin raskaaksi, mutta sain keskenmenon joka kerta noin kahdeksannella viikolla, Lindsay kertoo viiden vuoden aikana kokemistaan pettymyksistä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ensimmäisellä ultraäänikerralla kuulimme vauvan sydänäänen, mutta seuraavalla kerralla sitä ei ollut.

Neljän ensimmäisen keskenmenon jälkeen pariskunta lakkasi kertomasta läheisilleen raskaudesta, mikä toi pariskunnan elämään lisää haasteita. Lindsay kertoo salailun tuntuneen siltä, kuin hän olisi elänyt kaksoiselämää.

Viidentoista keskenmenon ja kohdun ulkopuolisen raskauden jälkeen lääkärit kehottivat pariskuntaa antamaan periksi. Samoihin aikoihin Brianilta oli myös löydetty geneettinen oireyhtymä, joka saattoi myös aiheuttaa keskenmenoja.

Epätoivoisen pariskunnan onni teki kerralla täyskäännöksen

Pettymysten jälkeen Lindsayn sisko tarjoutui pariskunnan sijaissynnyttäjäksi, mutta huono onni jatkui, kun siskolta löydettiin kasvain, jonka myötä myös hänen toinen munasarjansa jouduttiin poistamaan. Neljästä yrityksestä huolimatta entuudestaan kolmen lapsen äitiä ei onnistuttu saamaan raskaaksi siskolleen.

Pariskunta päätti luovuttaa tämänkin vaihtoehdon suhteen ja etsiä itselleen toisen sijaissynnyttäjän. Pariskunta perusti aiheen tiimoilta itselleen kampanjasivun, jonka kautta he eivät löytäneet sijaissynnyttäjää, mutta jotain lähes yhtä hyvää. Ilmoituksen nähnyt nainen otti pariskuntaan yhteyttä ja tarjoutui antamaan oman syntymättömän lapsensa heille adoptioon. Lukuisten pettymysten ja epätoivoisten hetkien jälkeen pariskunta sai lokakuun 15. päivä syliinsä pienen tyttövauvan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Itkin kuin lapsi, todellinen nyyhkyttäjä, Lindsay kertoo lapsensa syntymästä.

Pariskunnan onni tuntui kääntyneen kertaheitolla, kun he saivat lisää hyviä uutisia. Edellinen hedelmöitysyritys oli sittenkin onnistunut, ja Lindsayn sisko odotti paraikaa pariskunnalle kaksosia, joiden odotetaan syntyvän huhtikuussa.

– Olemme kulkeneet läpi helvetin ja takaisin, mutta se on ollut sen arvoista, Lindsay toteaa.

Lähde: Dailymail

***

6:46

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.