Pariskunta erosi 19 avioliittovuoden jälkeen – mieheltä koskettava yllätys entiselle vaimolleen

Yksi twiitti kiteyttää täydellisesti sen, mistä rakkaudessa loppupeleissä oikein on kysymys. 

Morgan Lynn on 17-vuotias nuori, jonka vanhempien avioero astui virallisesti voimaan viime viikolla yhdeksäntoista yhdessä vietetyn vuoden jälkeen. Rakkaus ei kuitenkaan kadonnut mihinkään, sen osoittaa Lynnin Twitterissä jakama koskettava kuva. Kuva esittää hänen isänsä järjestämää yllätystä, jolla on aivan erityinen sanoma. 

Viestillä erityinen merkitys vanhemmille

Päivänä, jona avioero astui virallisesti voimaan, Lynnin isä lähetti entiselle vaimolleen sydäntä lämmittävän yllätyksen. Lähetys sisälsi kimpun vaimon lempikukkia ja viestin, jossa isä muistuttaa entistä vaimoaan kuolemattomasta rakkaudesta, jota avioero ei saanut katoamaan.

Kortissa luki "Always Gonna Be Youeli suomennettuna kutakuinkin "Se tulet aina olemaan sinä".

Lauseella on vanhemmille erityinen merkitys. Kuultuaan Chesneyn esittämän kappaleen ”Always Gonna Be You”, Lynnin isä oli todennut kappaleen olevan heidän viimeinen laulunsa.

"Avioero ei tarkoita sitä, ettei voisi enää rakastaa "

Lynn jakoi kuvan vanhempansa yllätyksestä Twitterissä, jossa se on koskettanut jo satojatuhansia ihmisiä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Toivon ihmisten ymmärtävän, että avioero ei tarkoita sitä, ettei voisi enää rakastaa ja välittää ihmisestä, jonka kanssa oli naimisissa, Lynn kertoo.

Nuori nainen lisää, että heidän perheensä on edelleen hyvin läheinen erosta huolimatta.

– Oli todella surullista minulle ja kolmelle sisarukselleni että vanhempamme erosivat, mutta me kaikki tiedämme, että he rakastavat edelleen toisiaan ja välittävät toisistaan. On todella helpottavaa tietää, että he eivät vihaa toisiaan. 

Lynnin twiitistä on tykätty yli 220 000 kertaa.

***


Lähde: Huffingtonpost 

Lue myös:

    Uusimmat