Pariskunnan 24 vuotta kestänyt pilailukisa meni virallisesti överiksi – mies otti reiteensä kyseenalaisen tatuoinnin: ”Hänen pitää olla varuillaan”

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Videolla kerrotaan toisesta pilasta. Amerikkalaispojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – pila onnistui yli odotusten.

Englantilaispari ehti tehdä toisilleen jäyniä 24 vuoden ajan ennen kuin hyvän maun raja ylittyi pahemman kerran, kertoo The Sun.

Portsmouthissa asuvat James ja Kelly McGraw ovat tehneet toisilleen kepposia koko yhdessäolonsa ajan. Vaikka pariskunnan molemmat osapuolet pitävät pilailusta, on siinäkin muistettava rajansa. Tuon rajan James ylitti, kun hän muisti vaimoaan joulun alla tatuoimalla reiteensä kuvan suu auki kuorsaavasta rakkaastaan.

Nyt James kokee olevansa pilailukisan johdossa. Pelko kuitenkin varjostaa voittajaa. James ei tiedä, mitä Kelly suunnittelee puolisonsa päänsä menoksi.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Vaimo suunnittelee kostoaan

James otti tatuoinnin kostoksi Kellyn antamasta epämiellyttävästä hiustenleikkuusta.

Vaimon mukaan hänen miehensä ylitti tatuoinnilla hyvän maun rajan. Tatuointi on saanut inspiraationsa Jamesin ottamasta kuvasta, jossa Kelly nukkuu penkillä kuulokkeet korvillaan ja suu auki. Näyn kruunaa Kellyn kaksoisleuka, jota tatuoinnissa on vielä liioiteltu.

Nyt pariskunnan kepposkisa on lähtenyt virallisesti käsistä.

– Olin kauhuissani. En voinut uskoa sitä. Vihasin kuvaa niin paljon, Kelly kuvailee tuntemuksiaan The Sunin mukaan.

Vaimo aikoo kostaa miehelleen, vaikka ei tiedä vielä miten. Jotta pila ylittää epäimartelevan tatuoinnin, on sen oltava melkoisen paha.

– Hänen pitää olla varuillaan, koska karma on p*skamainen.

Lue myös:

    Uusimmat