Vaimo heräsi yksin vauvaa hoitamaan – kosti nukkuvalle aviomiehelleen tuskaisella tavalla

Brittinainen suuttui puolisolleen, joka koisasi tyytyväisenä sängyssä samalla kun vaimo hoiti pariskunnan vauvaa. Mies sai aamulla tuta vaimonsa koston nännissään, kertoo muun muassa brittisivusto The Sun.

Väsyneenä ja kiukkuisena voi sortua ikäviin tekoihin. Tämän sai tunta nahoissaan Wiganin kaupungissa Isossa-Britanniassa asuva Craig Richardson. Hänen vaimonsa Kylie Cain oli herännyt keskellä yötä tyynnyttelemään ja ruokkimaan pariskunnan kuusiviikkoista vauvaa. Samaan aikaan Craig nukkui tyytyväisesti kuorsaten aviovuoteessa.

Aamulla Craig heräsi etusormi liimattuna nänniinsä. Kylie oli kiinnittänyt Craigin nukkuessa tämän etusormeen tekokynnen ja liimannut sormen miehen nänniin kostoksi yöllisestä työvuorostaan.

– Kannoin juuri hänen lastaan yhdeksän kuukautta, tämä on vähän kuin kosto, Kylie kertoo.

Kostokierre jäi elämään

Kylie antoi Craigin pähkäillä nänniinsä kiinnitettyä sormeaan kaksi tuntia ennen kuin toi hänelle kynsilakanpoistoainetta. 45 minuutin kuluttua Craigin sormi oli vapaa ja nännissä poltteleva tunne.

Kylien mukaan kosto toimi ja vastedes Craig herää useammin yöllä hoitamaan vauvaansa.

– Tämän jälkeen hän ei mene nukkumaan ennen kuin on varma, että minä olen jo nukahtanut, Kylie sanoo.

Samaan hengenvetoon hän toteaa pelkäävänsä puolisonsa kostoa.

Craig kertookin kostavansa vaimolleen vielä jonain päivänä.

Pila vai väkivaltaa?


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Tapauksesta uutisoinut Kidspot-sivusto huomauttaa, että vaikka kosto oli tarkoitettu vitsiksi, voi kehon osien yhteen liimaamisen tulkita myös perheväkivallaksi. Miten tapaus nähtäisiin, jos aviomies olisi liimannut vaimonsa sormen kiinni tämän nänniin?

– Miksei vaimo vain heti herättänyt miestään ja pyytänyt hoitamaan vauvaa? Ei ole miehen vika, jos hän ei herää vauvan huutoon, eräs uutista Facebookissa komentoinut kirjoittaa.

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Videolla kerrotaan poikien isälleen järjestämästä hauskasta syntymäpäiväpilasta.

Lue myös:

    Uusimmat