Mainos

Parikymppinen Andrea kieltäytyy etsimästä rakkautta: "Haluan mennä, minne haluan, koska haluan, kenen kanssa haluan"

Haeskeletko sielunkumppania sydän syrjällään? Andrea on päättänyt lopettaa rakkauden etsimisen; hän uskoo, että rakkaus löytää hänet, kun hän on valmis.

Haeskeletko sielunkumppania sydän syrjällään? Jos olet vielä nuori, ei ehkä kannattaisi. Näin uskoo Andrea Davis. Davis kirjoittaa Thought Catalog -sivustolla rakkauden etsimisestä – ja siitä, miksi se saa hänen kohdallaan odottaa.

– Minkä hiton takia aina romantisoimme ajatusta siitä, että olisimme rakastuneita parikymppisinä, hän ihmettelee.

– Jos olet suhteessa, niin onnittelut, koska sinua pidetään yhtenä "onnekkaista". Ilmeisesti me kaikki haluamme, että joku haluaa meitä, joten tyydymme kädenlämpöiseen rakkauteen, josta emme ole edes varmoja, vain, jotta tuntisimme rakkauselämämme olevan konkreettista. Etsimme ja etsimme vähän lisää, ja toisinaan emme rehellisesti edes tiedä, mitä etsimme.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Davis onkin päättänyt lopettaa rakkauden etsimisen. Hän uskoo, että rakkaus löytää hänet, kun hän on valmis.

– Haluan tehdä spontaaneja suunnitelmia enkä vastata niistä kellekään. Haluan uppoutua jokaiseen stimuloivaan tilaisuuteen, joka tielleni heitetään, enkä halua koskaan tuntea, että minun pitää puolustella valintojani, hän kuvailee.

 – Haluan mennä, minne haluan, koska haluan, kenen kanssa haluan, ja jos huomaan suunnitelmieni muuttuvan, haluan voida muuttaa niitä ilman kenenkään muun hyväksyntää.

Davis haluaa tehdä oman päätöksensä ja valintansa sen sijaan, että joku muu päättäisi hänen puolestaan, tuomitsisi tai häpäisisi häntä.

– Näen ihmisiä epätyydyttävissä suhteissa, eivätkä ne ole vain romanttisia. Totumme miellyttämään muita niin pitkiksi ajoiksi, että joskus unohdamme miellyttää itseämme ensin. Otamme tavaksemme uhrata osia itsestämme, osia, jotka tekevät meistä sen, mitä olemme, jotta voisimme tyydyttää toisen ihmisen.

Davis ilmoittaa, ettei ole valmis tekemään kompromissia vapauden suhteen.

– Loppujen lopuksi sinä teet tietoisen päätöksen joko elää elämääsi itsellesi, tai elää sitä jollekulle muulle. Joten… Jos suhteen tarkoituksena on tehdä oloni kokonaiseksi, niin luulen, että ainakin toistaiseksi pidän lasini puolityhjänä.


***

0:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.