Syntyivät samana päivänä samassa sairaalassa, menivät naimisiin 23 vuotta myöhemmin: Rakastavaisten uskomaton tarina – "Kaikki ihmettelevät, miten tämä on edes mahdollista"

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Kaipaatko inspiraatiota häihisi? Tässä tämän vuoden kuumimmat häätrendit!

Vastanainutta paria, Jamesia ja Amya, yhdistää hämmästyttävän moni asia, kertoo muun muassa brittiläismedia Fox News.

Video: Huomenta Suomen vieraana olleet häämessutuottaja Paula Kirvesmäki ja yrittäjä Henna Koste keskustelivat häätrendeistä.

Usko tai älä: joskus rakkaus voi syttyä synnytyssalissa – tai ainakin ajatuksen tasolla.

Jamesin ja Amyn rakkaustarina on kuin romanttisesta Disney-elokuvasta, jonka käänteitä voi edes uskoa oikeasti tapahtuneiksi.

James ja hänen kaksoisveljensä Christian syntyivät Blackburn’s Queen’s Parkin sairaalassa. Vain viisi ja puoli tuntia myöhemmin Amy ja hänen kaksoisveljensä William syntyivät samassa sairaalassa.

Kipinät sinkoilivat vasta lukiossa

James ja Amy elivät lapsuuttaan ja varttuivat vain muutaman kilometrin päässä toisistaan. Vaikka he tiesivätkin toisensa koulusta, pari huomasi välillään olleen kipinöinnin vasta lukiossa.

Tapailuvaihe muuttui nopeasti syväksi rakkaudeksi ja erottamaton kaksikko meni naimisiin vain 23-vuotiaina St. Peter’sin kirkossa, jossa myös parin vanhemmat ja isovanhemmat olivat aikanaan vihitty.

Jakavat jopa saman työpaikan

Sen lisäksi, että pari on syntynyt samana päivänä, samassa sairaalassa ja he ovat käyneet samaa koulua, he työskentelevät nykyisin lääkäreinä samassa työpaikassa – he siis jakavat kaiken.

– Se (sama syntymäpäivä) tekee siitä entistäkin erityisemmän. Kasvaessamme jaoimme aina syntymäpäivämme kaksoisveljiemme kanssa. Nyt jaamme sen toistemme kanssa, Amy iloitsee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Pari uskoo, että kohtalon on täytynyt saattaa heidät yhteen – heidän parisuhteensa on aina ollut kuin tähtiin kirjoitettu.

– Kaikki ihmettelevät, miten tämä kaikki on edes mahdollista, James kuvailee parin tarinan luomasta ihmetyksestä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox Newsnews.com.au, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat