Toisessa maailmansodassa rakastunut pari kohtasi toisensa 75 vuoden erossaolon jälkeen: "Olen aina rakastanut sinua"

Ranskalaista rakkautta – vieraana Helena Liikanen-Renger 7:56
Ranskalaista rakkautta – vieraana Helena Liikanen-Renger.

Kun tosirakkaus osuu kohdalle, sen vain tietää. Sen saivat myös tuta myös KT Robbins, joka tapasi 75 vuotta kadoksissa olleen rakastettunsa, Jeannine Piersonin. Kaksikon rakkaustarinan jakoi muun muassa uutismedia Today.

KT Robbins tapasi 18-vuotiaan Jeannine Piersonin vuonna 1944. Toinen maailmansota oli riepotellut koko maailmaa jo lähes viiden vuoden ajan. 24-vuotias nuorukainen palveli yhdysvaltalaisjoukoissa ja hänet oli sijoitettu Ranskan koillisosiin.

Mies rakastui nuoreen ranskalaisnaiseen välittömästi. Heidän tiensä erkanivat vain kaksi kuukautta myöhemmin, kun Robbins sijoitettiin etulinjaan toisaalle.

– Kun hän nousi kuorma-autoon, itkin ja olin hyvin surullinen. Toivoin niin paljon, ettei Robbins olisi palannut Amerikkaan sodan jälkeen, Jeannine muistelee parivaljakon eron hetkeä.

– Sanoin hänelle, että tulen vielä ehkä takaisin hänen vuokseen, mutta niin ei kuitenkaan tapahtunut, Robbins sanoo haikeana.

Molemmat menivät tahoillaan naimisiin ja perustivat perheen

Kaksikko ei voinut kuitenkaan unohtaa toisiaan – ei, vaikka kumpainenkin löysi myöhemmin uuden kumppanin, jonka kanssa perustaa perheen. 

Vaikka molemmat olivat tahoillaan naimissa, sotaveteraani säilytti ranskalaisesta kaunottaresta otettua mustavalkoista kuvaa, joka on hyvässä tallessa vielä tänäkin päivänä. 

Sekä Robbins että Jeannine ovat olleet jo jonkin aikaa leskinä, ja molemmat perustivat elämänsä aikana perheen.

Toimittajien toiminta saattoi parin yhteen: "Jeannine, rakastan sinua"

Parin uudelleen kohtaaminen ei ollut täysin kohtalon sanelemaa. Robbins matkasi Yhdysvalloista Ranskaan Normandian maihinnousun 75-vuotisjuhlan kunniaksi.

Juhlaan oli kerääntynyt joukko toimittajia, jotka halusivat tehdä kaikkensa, jotta sodan keskellä toisensa tavanneet rakastavaiset kohtaisivat jälleen.

Kun Robbins ja Jeannine tapasivat toisensa, oli kuin he olisivat vasta nähneet toisensa – kuluneista vuosista ja niiden tuomista ulkoisista muutoksista huolimatta. Tunnelma oli äärimmäisen tunteikas: onnen ja ilon täyttämä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Robbins näytti mielitietylleen 75 vuotta sitten taltioidun valokuvan rakkaudentunnustuksen kera.

– Olen aina rakastanut sinua. Olet aina ollut sydämessäni, Robbins sanoi tunteikkaana kauan kadoksissa olleelle rakastetulleen.

Parivaljakon yllättävä kohtaaminen oli vain parin tunnin mittainen, sillä Robbinsin oli määrä osallistua toiseen juhlatilaisuuteen Yhdysvalloissa. Toisin kuin 75 vuotta sitten, nyt Robbins lupasi palata Ranskaan Jeanninen luokse.

– Jeannine, rakastan sinua, Robbins sanoi ennen lähtöään.

Itkuvaroitus – tämä videopätkä saa silmät kostumaan! Katso alla olevalta videolta, millainen Robbinsin ja Jeanninen uudelleenkohtaaminen oli:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat