Pariskunnan uskomaton rakkaustarina: yhteenpaluu 20 vuoden jälkeen - "Silloin tajusin, että hänet minä haluan"

9:56

Kun parikymppiset Mairi Gordon ja Rhys McLellan erosivat vuonna 1995, he vitsailivat menevänsä naimisiin, jos kumpikin olisi vielä 40-vuotiaana sinkku. Pariskunta kohtasi yllättäen uudelleen vuonna 2009 ja häitä tanssittiin kuusi vuotta myöhemmin.

Yllä olevalla videolla keskustellaan siitä, mitä rakkaus oikeastaan on.

Nuorena solmitut suhteet eivät välttämättä kestä, mutta tulevaisuus voi tuoda mukanaan yllätyksiä. Tämän huomasivat brittiläiset Mairi Gordon ja Rhys McLellan tavattuaan uudelleen 20 vuotta eronsa jälkeen, kertoo Daily Mail -lehti.

Mairi ja Rhys seurustelivat parikymppisinä, mutta tiet erkanivat vuonna 1995. Tuolloin he vitsailivat palaavansa yhteen 40-vuotiaina, jos kumpikin olisi vielä sinkku.

– En koskaan unohda tuota nuoruuden eron hetkeä, jolloin lupasimme menevämme naimisiiin, jos olisimme sinkkuja vielä 40-vuotiaina. Meikkaajana työskentelevä 45-vuotias Mairi kertoo Daily Mailille.

Vitsi muuttuikin todeksi, kun pariskunta myöhemmin kohtasi uudelleen ja huomasi kipinän säilyneen.

– En edelleenkään pysty uskomaan, että todella teimme niin.

Kohtasivat yllättäen

Rhysiä elämänsä rakkaudeksi kuvaillut Mairi kertoo törmänneensä sähköasentajana toimineeseen Rhysiin sattumalta vuonna 2009 ensimmäistä kertaa heidän eronsa jälkeen.

– Menin katsomaan muotinäytöstä ystäväni kanssa, joka oli ollut järjestämässä sitä St. Columbas Charity -hyväntekeväisyysjärjestölle. Rhys työskenteli siellä vapaaehtoisena, ja näytöksen jälkeen menimme yhdessä drinkille, Mairi kertoo.

Mairin mukaan pariskunnan välillä kipinöi jo tuolloin, mutta mitään ei tapahtunut, sillä kumpikin oli sillä hetkellä parisuhteessa. He myös asuivat eri kaupungeissa, Mairi Cornwallissa ja Rhys Leithissä, Edinburhgissa.

Kolme vuotta myöhemmin Mairi erosi poikaystävästään, jonka kanssa hän oli ollut yhdessä 12 vuotta ja muutti takaisin Edinburghin.

Mutkia matkassa

Erillään elettyjen vuosien aikana molemmat seurustelivat tahoillaan, mutta kumpikaan ei mennyt naimisiiin tai hankkinut lapsia.

Mairin pitkä suhde päättyi eroon ja Rhysillä oli tuona aikana muutamia suhteita, mutta suurimman osan ajasta hän oli sinkku.

Mairi kertoo törmänneensä Rhysin äitiin ja siskoon kaupassa Leithissä ja saaneensa heiltä miehen numeron ja soitti kysyäkseen kuulumisia.

Onni sai kuitenkin odottaa vielä hetken. 

– Tapasimme, mutta olin edelleen rikki edellisestä erosta, joten mitään ei tapahtunut ja lähdimme eri suuntiin, Mairi kertoo.

Seuraavana vuonna nainen kuuli Rhysin äidin joutuneen sairaalaan syövän takia. Hän soitti miehelle kertoakseen suruvalittelut ja kysyi, miten äiti voi.

Kaksikko alkoi lähentyä uudelleen ja muutaman kuukauden kuluttua he alkoivat tapailla. Mairi pelkäsi kuitenkin liiaksi suhteeseen ryhtymistä, ja päätti jutun siihen.

– Lopetin jutun, vaikka minulla oli tunteita häntä kohtaan, Mairi kertoo.

Onnettomuus lähensi uudelleen

Vuonna 2015 Mairi satutti töissä jalkansa, mikä yllättäen lähensi häntä ja Rhysiä uudelleen. Rhys oli onnettomuuden jälkeen hänen tukenaan.

– Hän sai minut nauramaan, hän kävi ostoksilla puolestani ja laittoi ruokaa. Silloin tajusin, että hänet minä haluan ja että oikeastaan ikinä en lakannut rakastamasta häntä.

Mies oli jutussa yhtä täysillä mukana.

– Hän sanoi minun olleen aina elämänsä rakkaus, Mairi kertoo.

Seuraavana vuonna pariskunta meni kihloihin. Häitä tanssittiin Edinburghissa 25. maaliskuuta 2017.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mairin mukaan hänestä tuntuu välillä, että hänen edesmenneellä äidillään oli jotain tekemistä asian kanssa.

– Hän sanoi aina, että ”se mikä on tarkoitettu sinulle, ei mene ohitsesi”.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja