Rakkaus roihahti palvelutalossa: 100-vuotias mies nai 102-vuotiaan rakkaansa

4:27
100 ja rapiat -valokuvanäyttelyssä esiteltiin noin satavuotiaiden kuvisa

John, 100, ja Phyllis, 102, avioituivat rakastuttuaan palvelutalossa. – Tiedän teidän ajattelevan, että se on vähän kaukaa haettua meidän ikäisillemme, mutta me rakastuimme, Phyllis kuvailee kaksikon romanssia.

John ja Phyllis Cook ehtivät seurustella noin vuoden ennen häitään. Sitten he päättivät avioitua.

Oikeastaan häät olivat hetken mielijohde. Ohiolaispari meni hakemaan avioliittolupaansa, ja päätti välittömästi sanoa "tahdon".

– Se ei ollut suunnitelmamme, mutta pääsimme perille ja siellä sanottiin, että meidät voitaisiin vihkiä heti. Sanoin "hyvä, hoidetaan se pois alta", John, 100, sanoo.

Satavuotiaan Johnin mielitietty Phyllis täyttää 103 vuotta elokuussa 2019. Luku ei edes ole kovin suuri: naisen äiti nimittäin eli 106-vuotiaaksi!

"Rakastuimme toisiimme"

Sekä John että Phyllis ovat kumpikin menettäneet jo kaksi puolisoa. Nyt he asuvat palvelukeskuksessa ja viettävät tuntikausia aikaa joka päivä esimerkiksi aterioiden ja auringossa istuskellen. 

– Rakastuimme toisiimme. Tiedän teidän ajattelevan, että se on vähän kaukaa haettua meidän ikäisillemme, mutta me rakastuimme, Phyllis kuvailee.

Kumpikin aikoo säilyttää oman asuntonsa, jotta heillä on myös omaa tilaa.

Hoitokoti onnitteli avioparia. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Suosikkiharrastus jäi salaisuudeksi

Parin iästä huolimatta heidän välillään kipinöi ja huumorin kukkakin kukkii vielä. Paria haastatellut NBC24 kysyi Johnilta, mikä on hänen suosikkiharrastuksensa Phyllisin kanssa.

– No, minun ei varmaan pitäisi puhua siitä, mies heitti.

Lähteet: NBC24.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja