Parasta olla pätkä! 10 syytä, miksi lyhyiden ihmisten elämä on helpompaa

Listasimme aiemmin ongelmia, joita lyhyet ihmiset kohtaavat elämässään. Vaikeuksia on varmasti monenlaisia, mutta entä ne hyvät puolet? Simplemost-sivusto päätti listata asiat, joista lyhyt ihminen saa nauttia!

1. Olet aina edessä ja keskellä

Koulukuvassa ei koskaan, siis koskaan, tarvinnut seistä. Sinua ei koskaan tarvitse etsiä valokuvista, koska olet aina edessä ja keskellä.

2. Kuskin penkki ei koskaan ole liian takana

Kuinka monta kertaa oletkaan nähnyt, kun pitkä kaverisi hikoilee ja änkeää itseään auton takapenkille? Sinä naurat sisäisesti, sillä mikä tahansa jalkatila riittää sinulle oivasti!

Jos ajat itse, kaverisi kiittelevät sinua vuolaasti: lyhyytesi vuoksi vedät penkin eteen ja tarjoat näin heille jalkatilaa!

3. Mikään peitto tai patja ei ole liian lyhyt

Mahdut jopa koristeviltin alle kokonaan. Samaan tapaan mikään sänky, patja tai unipaikka ei voi olla sinulle niin lyhyt, että jalkasi roikkuisivat reunan yli.

4. Et koskaan lyö päätäsi

Ajatus siitä, että voisit lyödä otsasi ovenkarmiin tai lamppuun, ei ole koskaan edes käynyt mielessäsi.

5. Ostat vaatteesi lastenosastolta

Käytät lasten tarralenkkareita, ja urheilukerrastonkin ostit 170-senttisenä lastenosastolta. Lasten vaatteet ovat niin söpöjä – ja halpoja!

6. Pyykkisi eivät vie niin paljon tilaa

Kun olet lyhyt, vaatteesikin ovat lyhyempiä. Ne siis vievät vähemmän tilaa. Tämähän on ihan selvää!

7. Rakastat korkokenkiä

Voit käyttää korkokenkiä miettimättä sitä, että näyttäisit ”liian pitkältä”. Korkokenkäsi huomataan ja niitä kehutaan estoitta, koska niiden aiheuttama muutos on niin huomattava.

8. Maksimekot ovat todella sitä – maksimittaisia

Muodinmukaiset, kaapumaiset vaatteet sopivat sinulle oivasti. Maksimekko riittää aina nilkkoihisi asti. Näytät hukkuvan maksimekon helmojen sisään, ja sekös on omiaan lisäämään trendikästä vaikutelmaa!

9. Olet suosittu festariapu kavereidesi keskuudessa

Lyhyt ihminen voi aina anoa pääsyä eturiviin itselleen – ja viidelle kaverilleen… Lyhyt myös sujahtelee ihmisjoukon välissä helpommin kuin pitkä ihminen!

10. Näytät söpöltä

Pienuuttasi kehutaan jatkuvasti söpöksi. Et vain voi sille mitään, olet ihastuttava!

***


Lue myös:

    Uusimmat