Paniikkihäiriöstään kertoneelle Maria Veitolalle satelee kiitosta: "Upeaa, ettet hiljene!"

Maria Veitola kerää kiitosta seuraajiltaan somessa.

Toimittaja ja tv-kasvo Maria Veitolakertoi hiljattain Instagramissa saamastaan paniikkikohtauksesta. Ensimmäisen kohtauksen hän kertoi saaneensa 10-vuotiaana. Mielenterveydestä avoimesti puhuva toimittaja julkaisi eilen Instagram-tilillään kuvan sairaalapediltä, jonka yhteydessä hän puhuu saamastaan kritiikistä. Kuvan yhteydessä Veitola toteaa, että aikoo puhua aiheesta jatkossakin.

– Aion näyttää esimerkilläni, että kaikesta voi ja pitää puhua. Varsinkin niistä asioista, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme heikoiksi, virheellisiksi ja yksinäisiksi, Veitola kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Hän myös kiittää seuraajian saamista viesteistä, joissa he ovat kertoneet omia kokemuksiaan. Hänestä on tärkeää tietää, ettei kukaan kamppaile aiheen kanssa yksin. Veitolan julkaisu on saanut runsaan määrän kiitosta hänen seuraajiltaan. 

– Upeaa, ettet hiljene! Ihailen suunnattomasti kaltaisiasi, rohkeita julkisuuden henkilöitä, jotka päättävät antaa äänensä tällaisille asioille, kommenttikentässä kirjoitetaan.

– Vahvuutta on tuoda esille vaikeatkin asiat. Sinä teet hyvin tärkeää työtä, kun olet osaltasi rikkomassa sitä stigmaa, joka meihin mielenterveyden kanssa kamppaileviin näköjään vieläkin ikävä kyllä liitetään! 

– Annoit lohtua ja uskoa ettei ole yksin murheineen. Kiitos! Olet rohkea nainen, Veitolaa kiitellään.

Katso Veitolan julkaisu alta.

Veitola julkaisi tänä vuonna myös elämäkerran, jossa puhuu avoimesti kokemuksistaan. Nyman-ohjelmassa hän kertoi, että kynnys kirjoittamiseen oli yllättävän korkea.

Lähde: Instagram​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat