Elämäkerran julkaissut Maria Veitola: ”Aikuiselämäni paras päätös on se, että hakeuduin terapiaan”

Maria Veitolan omaelämäkerta pitää sisällään koskettavia tarinoita suosikkijuontajan elämän varrelta.

Videolla Maria Veitola kokeilee kerjäämistä Helsingin ydinkeskustassa. 

Juontaja Maria Veitola, 45, kertoo elämäkertaprojektistaan tänään tiistaina 22. huhtikuuta Peter Nymanin vieraana Nyman-keskusteluohjelmassa.

Veitola paljastaa muun muassa, että kynnys kirjan kirjoittamiseen oli yllättävänkin korkea, vaikka se olikin hänen oma ideansa. Projekti oli omalla tavallaan myös terapeuttinen.

– Jotkut tuoreemmat asiat, kuten isäni kuolema ja hänen epäonnistunut saattohoitonsa, olivat sellaisia, joista en ollut ehtinyt puhua terapiassa. Sen kirjoittaminen oli aika vaikeaa, mutta sillä tavalla sillekin sai rauhan, hän pohdiskelee.

Kirjaprojektin aikana Veitola oli virkavapaalla Radio Helsingin sisältöjohtajan pestistään. Tuolloin hän nautiskeli erityisesti siitä, että hänellä oli vihdoin aikaa myös itselleen. Siitä hän ei halua luopua.

– En enää halua tukottaa elämääni niin täyteen, etten ehdi ajatella omia ajatuksia. Minulla on oltava siihen aikaa, sitä tarvitsen ja haluan, hän vannottaa.

Kirjallaan hän haluaa viestittää ainakin sen, että puhuminen kannattaa aina. 

– Aikuiselämäni oikeasti paras päätös on ollut se, että hakeuduin terapiaan. Löysin hyvän terapeutin ja tein sen työn käymällä siellä, enkä vain todennut, että ”on vähän epämukava olo”, Veitola toteaa.

Nyman tiistaisin kello 22.35 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat