Pamela Andersonin iso rooli Broadwaylla yllätti – Chicago-musikaalin ensi-illassa koettiin harvinainen hetki

1:10
Pamela Anderson eläinten asialla!

Pamela Andersonin Broadway-debyytti sai yleisön villiintymään

Baywatch-tähti Pamela Andersonin ensi-ilta New Yorkin Broadwaylla oli menestys, kertoo Metro-lehti.

Pamela Anderson tähdittää supersuosittua Chicago-musikaalia ja näyttelee yhden päärooleista.


Lehden mukaan Andersonin näyttelemä Roxie Hartin rooli on kuin tehty Andersonille. Ensi-illassa yleisö osoitti suosiotaan seisten näytöksen loputtua. Lehden mukaan yleisössä oli paikalla myös Andersonin pojat Brandon ja Dylan.

Anderson on aiemmin kertonut People-lehden haastattelussa, että tuntee olonsa epätodelliseksi ja että hänen pitää välillä nipistää itseään.

– Olen utelias näkemään mistä minut on tehty. Ääneni vahvistuu päivä päivältä. Koreografia alkaa asettua paikoilleen. Minua ei pidättele kukaan ja rakastan sitä, Anderson on sanonut.

New York postin kriitikko kehui Andersonin tanssi- ja laulutaitoja ja kirjoitti arvostelussaan Andersonin villinneen yleisönsä.

– Voin todistaa, että näyttelijä ja Baywatch-tähti liikkuu itsevarmasti, osaa laulaa ja tiedättehän..all that jazz, kriitikko viittaa musikaalin tunnuskappaleeseen.

Kriitikon mukaan Anderson lunastaa täysin paikkansa Broadwaylla ja kirjoittaa, että viimeisen numeron jälkeen nähtiin yleisön taputtavan seisaaltaan. Sitä ei Chicago-musikaalin 25-vuotisessa historiassa ole usein nähty.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja