Pamela Anderson yllättää taidoillaan – tähdittää supersuosittua Broadway-musikaalia

1:10
Pamela Anderson tunnetaan muun muassa ahkerana eläinsuojelijana

Supertähti Pamela Anderson nähdään elämänsä ensimmäisessä musikaaliroolissa Broadwaylla

Pamela Anderson tähdittää suosittua Chicago-musikaalia, kun hän hyppää toiseen päärooleista 14. huhtikuuta alkaen Broadwayn Ambassador-teatterissa, uutisoi Playbill.

Musikaali kertoo Roxie Hartista, joka joutuu vankilaan rakastajansa murhasta. Telkien takana viruva Hart palkkaa nokkelan asianajajan, joka tekee Roxiesta koko kansan tunteman julkkiksen. Musikaalin kenties tunnetuin kappale on dramaattinen Cell Block Tango.

Teatterijulkaisu Playbill julkaisi sivuillaan Andersonin tuoreen videohaastattelun, jossa tähti kertoo odottavansa innoissaan tulevaa rooliaan Roxie Hartina.

Myös muotilehti Vogue julkaisi Andersonista rohkeita kuvia ja pitkän artikkelin koskien musikaalia.

– En voi uskoa tätä todeksi. Minulla ei ole aiemmin ollut mahdollisuutta tehdä mitään tällaista, vaikka olen aina kokenut olevani tanssija ja laulaja omassa päässäni, Anderson vitsailee Voguessa.

Lehden haastattelussa Anderson kertoo harjoitelleensa ahkerasti laulua, tanssia ja näyttelemistä. Hän sanoo, että 20 vuotta sitten kaikki olisi sujunut helpommin, mutta vasta nyt hänestä tuntuu, että on valmis tekemään suuren roolin teatterin lavalla.

Chicagoa on esitetty Broadwaylla jo yli 25 vuotta ja se on toiseksi pisimpään pyörinyt musikaali Oopperan kummituksen jälkeen. Chicagosta on tehty myös elokuva vuonna 2002, jota tähdittivät Catherine Zeta-Jones, Renée Zellweger ja Richard Gere.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja