Ostitko liian pienet farkut? Ongelman ratkaisevalla suihkukikalla miljoonia katselukertoja TikTokissa

Eivätkö farkut istu? Näillä kahdella nopealla vinkillä saat housut istumaan vyötäröltä paremmin 1:16
Videolla kerrotaan pari muutakin niksiä, joilla farkut saa istumaan paremmin.

Nainen julkaisi videon suihkuniksistä, jonka avulla liian pienet farkut saa venymään sopivan kokoisiksi. Hittivideoksi nousseesta klipistä kertoo Independent.

Tiktokkaajan suihkukikka on kiinnostanut somessa. @bug_318-TikTok-tiliä ylläpitävä Lily Schoknecht julkaisi maaliskuun puolivälissä videon niksistä, jolla hän sai liian pienet farkut mahtumaan paremmin ylleen.

Farkut tulee kastella suihkussa ja antaa niiden kuivua

Videolla Lily kertoo ostaneensa second handina farkut, joka olivat kokoa 10. Yleensä hän käyttää kokoa 12. Niinpä farkut menivät juuri ja juuri hänen päälleen ja olivat tiukahkot.

Lily ajatteli ensin, että ei mahda mitään, kun valinnanvaraa kokojen suhteen ei ollut. Mumminsa ehdotuksesta hän kuitenkin laittoi farkut ylleen ja kasteli ne suihkussa lämpimällä vedellä. Hän piti niitä yllään, kunnes ne kuivuivat.

Farkut venyivät sen verran, että ne istuvat paremmin. Videolla Lily esiintyy venytetyt farkut yllään ja kertoo niiden istuvan nyt paremmin. Hän näyttää hämmästyneeltä siitä, että niksi tosiaan toimi. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Vuoden kestävyyskikka, hän toteaa.

Niksin ansiosta vaate pääsee käyttöön, eikä jää käyttämättömänä lojumaan kaappiin.

Muutkin näyttävät kiinnostuneen niksistä, ja Lilyn videolla on jo neljä miljoonaa katselukertaa. Moni on jakanut niksistä myös omia videoitaan. Myös näiden videoiden perusteella niksi tosiaan toimii.

Lisätietoa niksistä toisella videolla

Toisella videolla Lily kertoo, että kokeillessaan niksiä hän piti pyyhettä vyötäisillään ja oli tunkenut pyyhettä hieman lantion kohdilta farkkujen sisään, jonka vuoksi ne hänen arvionsa mukaan venyivät siitä kohden hieman. Hän myös hieman liikuskeli ja venytteli farkut päällään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaatteille lisää ikää. Näin korjaat farkuista ratkenneen sauman:

Näin korjaat farkuista ratkenneen sauman 3:30
Käsityöopettaja ja bloggari Anni Ignatius opastaa vaihe vaiheelta farkkukankaan sauman korjaamisen.

Lue myös:

    Uusimmat